Şimdi Ara

Windows 7'ye geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim şu şekilde: radeon hd 4770,2gb ram,c2d 4600.Diğerlerini vermiyorum gereksiz zaten.Oyun ağırlıklı olarak kullanıyorum pc'yi,son zamanlarda çıkan oyunların bazıları kıllık yapmaya başladı (örn: dragon age 2,dx9'da çöp gibi grafikler vs.),değiştirmeyi düşünmeye başladım ben de.Ama zaten dx11 kullanamayacağım,sadece dx10 için performansı düşürmeye değer mi ve nasıl performans alırım bunları merak ettim,yorumlarınızı bekliyorum.

• Var mı benzer bir sisteme sahip olup win 7 deneyen?Bu tür sistemleri kullanıp işletim sistemlerini karşılaştıran benchmark sonuçları da yok,varsa yoksa high-end sistemlerle denemişler.Yahu adam 170fps alacağına 168 alıyor,sen biraz normal kullanıcaya odaklansana kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 11 Mart 2011; 22:38:36 >
  • Windows 7 ye geçmelisin, sorunun cevabı bu ama rami 4 yapsan çok yararına olur, uzun zaman önce xp den vistaya ilk geçişimde farcry2 oynuyordum xp de vista kurdum hemen dx ayarını dx10 a getirdim xp de medium ayarlarda oynadığım oyun vistada dx10 da high ayarlarda mükemmel çalıştı, hiç beklemediğim bir olaydı dx10 da daha fazla performans kaybı yaşarım derken tam tersi olmuştu yani xp nin mimarisi bana göre yeni oyunlar için kesinlikle yeterli değil, sadece dx açısından bakmamak lazım.
  • Kendi bilgisayarımda Wİn 7 Ultimate ram kullanımı 800 mb civarında. Bence 2 gb ram sıkıntı yaratmaz oyunlarda.
  • Sistemin çok da iyi değil.Bence geçmemelisin.Eski sistem devam et
  • Benim sisteme bakın. Aman ha benim gibi bu hataya düşmeyin. RAM kaldırır ama diğerlerini pek bilmediğim için emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Benim sisteme bakın. Aman ha benim gibi bu hataya düşmeyin. RAM kaldırır ama diğerlerini pek bilmediğim için emin değilim.

Ne yaptın sen hocam ?
  • Heves işte önüne geçilmiyor.
  • oyun için xp den şaşma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

oyun için xp den şaşma ...
    Bence de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.