Şimdi Ara

Windows 7 yükledim ama gtx 285'in driverını kuramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 home premium 64 bit yükledim ama xfx gtx 285 xxx'in 191.07 driverını yükleyemedim. 190.38, 186.18 ile de denedim ama her defasında aşağıdaki görüntü geldi.

İlk başta yüklediğim driverı pc nedense sonra tanımadı ve yeni donanım algılandı uyarısı verdi. Sorunun ekran kartı olduğunu aşağıdaki ss'lerden sonra anladım.

Denetim Masasında driver kurulu gözüktüğü halde, GPU-Z programında yukarıdaki hatayı alıyorum. Ayrıca sistemi derecelendiremeyiorum.

Sistemi derecelendirmeye çalıştığım zaman aşağıdaki uyarı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 24 Ekim 2009; 0:40:13 >

• Biraz önce driverı yüklemeyi başardım.

Ama pc'yi yeniden başlatınca aşağıdaki gibi oldu.

• bende de GTX275 var.191.07 kurunca ekran kartının V-Tune adlı programında sıcaklığını ve fan devrini ayarlama yerini göremez oldum.Ayrıca SpeedFan da da sıcaklık ve fan devrini göstermez oldu.Eski drivera geçince düzeldi.Çok ilginç bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

bende de GTX275 var.191.07 kurunca ekran kartının V-Tune adlı programında sıcaklığını ve fan devrini ayarlama yerini göremez oldum.Ayrıca SpeedFan da da sıcaklık ve fan devrini göstermez oldu.Eski drivera geçince düzeldi.Çok ilginç bir durum

186.18'i denedim, 190.38'i denedim ama sonuç değişmedi. neden oluyor anlamadım gitti. ekran kartı dx 11 destekli değil diye mi acaba??
  • aynı sorunu skystar2 tv kartımın sürücüsünde yaşadım. Aygıt yönetisisinde herşey normalken hiçbir tv oynatıcı program kartı algılamıyordu ve pc yi açınca yeni donanım bulundu mesajı çıkıyordu.Win7 nin bir parmağı olabilir bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

bende de GTX275 var.191.07 kurunca ekran kartının V-Tune adlı programında sıcaklığını ve fan devrini ayarlama yerini göremez oldum.Ayrıca SpeedFan da da sıcaklık ve fan devrini göstermez oldu.Eski drivera geçince düzeldi.Çok ilginç bir durum

186.18'i denedim, 190.38'i denedim ama sonuç değişmedi. neden oluyor anlamadım gitti. ekran kartı dx 11 destekli değil diye mi acaba??

dx11 ile alakası yoktur bana kalırsa.Çünki dx10 destekli ekran kartları da dx11den birkaç özellik hariç yararlanabilecekti bildiğim kadarıyla.Yanlış biliyorsam düzeltin...

•  Windows 7 yükledim ama gtx 285'in driverını kuramıyorum.

win 7 kendisi driver yüklemiş ama çalışma frekansları 0 mhz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 25 Ekim 2009; 9:45:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.