Şimdi Ara

windows 8 - 0x000005D, 0X0300F0103, 0X756E6547, 0X49656E69, 0X6C65746E, hataları ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar bazılarınız benim gibi bu hatayla karşılaşmış olabilir. Çözümünü buldum ve paylaşmak istedim. Dikkat edilecek olan nokta şu, anakart marka modeline göre değişiklik gösteren bir ayar. En azından benim gibi temel bilgi seviyesine sahip kişiler çokça karıştıracaktır. bende anakart üzerinde bulurken zorluk çektim ayarları.

Eğer Windows 8 kurarken bu hatayı alıyorsanız;
    0X0300F0103
    0X756E6547
    0X49656E69
    0X6C65746E

Anakartınızın genellikle "Advanced" sekmesinde bulunan;

"Execute -Disable Bit Capability"
    "Intel bit"
    "protected memory"
    "No-Execute Memory Protection"

başlılarından herhangi biriyle karşılaşacaksınız. Ayarlarını aktif hale (Enable) konumuna getirmeniz gerekmekte. Ardından tüm sanal ortamlarda rahatlıkla kurabilirsiniz...

• Yararlı olabilecek bilgi için teşekkürler..
  • paylaşım için teşekkürler....
  • amcamın vestel i5 işlemcili bilgisayarı var yani laptopu windows 8 i yüklerken dosyalar kopyalandıktan sonra siyah ekran geliyo fakat LCD televizyona bağladığımızda bilgisayarın ekranı siyah oluyo fakat televizyonda ekran gitmiyo ve kuruluma devam ediyo ve windows 8 i kurmayı becerdik fakat şimdide normal çalışırken aynı sorunu yaşıyoruz lcd ye bağladığımızda sorun yok fakat bağlamadığımızda bilgisayarı kapatırken veya açarken ekran kapanıyo bu sorunun bir çözümü var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.