Merhaba, arkadaşlar bazılarınız benim gibi bu hatayla karşılaşmış olabilir. Çözümünü buldum ve paylaşmak istedim. Dikkat edilecek olan nokta şu, anakart marka modeline göre değişiklik gösteren bir ayar. En azından benim gibi temel bilgi seviyesine sahip kişiler çokça karıştıracaktır. bende anakart üzerinde bulurken zorluk çektim ayarları.
Eğer Windows 8 kurarken bu hatayı alıyorsanız; ________________ your pc needs to restart please hold down the power button paramaters: 0X0300F0103 0X756E6547 0X49656E69 0X6C65746E _____________
Anakartınızın genellikle "Advanced" sekmesinde bulunan;
başlılarından herhangi biriyle karşılaşacaksınız. Ayarlarını aktif hale (Enable) konumuna getirmeniz gerekmekte. Ardından tüm sanal ortamlarda rahatlıkla kurabilirsiniz...
Yararlı olabilecek bilgi için teşekkürler..
paylaşım için teşekkürler....
amcamın vestel i5 işlemcili bilgisayarı var yani laptopu windows 8 i yüklerken dosyalar kopyalandıktan sonra siyah ekran geliyo fakat LCD televizyona bağladığımızda bilgisayarın ekranı siyah oluyo fakat televizyonda ekran gitmiyo ve kuruluma devam ediyo ve windows 8 i kurmayı becerdik fakat şimdide normal çalışırken aynı sorunu yaşıyoruz lcd ye bağladığımızda sorun yok fakat bağlamadığımızda bilgisayarı kapatırken veya açarken ekran kapanıyo bu sorunun bir çözümü var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme