Şimdi Ara

Windows 8.1 ÇOK ACİL YARDIM :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Arkadaşımın toplama masaüstü bilgisayarını açınca sadece siyah ekran geliyor. Mouse imleci çıkıyor fakat Explorer.exe hatası olmadığından eminiz. Çünkü ctrl-alt-delete tuşlarıda çıkmıyor. Ne yapacağını bilmiyor ve içinde önemli bilgileri var. Ne yapmalı acil cevap verin bilgisayarcıya götüremiyor da! Evde halletmesi lazım teşekkürler ve iyi forumlar...

• HuseyinGulbent H kullanıcısına yanıt
    cd yi takıp tekrardan root edin. sistem onarma yapın düzelir büyük ihtimalle. aksi taktirde tekrardan yazın.
  • Arkadaş düzeltmiş ama nasıl düzelttiğini söylemedi. Şimdi bilgisayarı çok kasıyor'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuseyinGulbent H kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı bir şekilde yazarsanız yardımcı olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinGulbent

Merhaba arkadaşlar.Arkadaşımın toplama masaüstü bilgisayarını açınca sadece siyah ekran geliyor. Mouse imleci çıkıyor fakat Explorer.exe hatası olmadığından eminiz. Çünkü ctrl-alt-delete tuşlarıda çıkmıyor. Ne yapacağını bilmiyor ve içinde önemli bilgileri var. Ne yapmalı acil cevap verin bilgisayarcıya götüremiyor da! Evde halletmesi lazım teşekkürler ve iyi forumlar...

aynı sorunu bende yaşadım güncelleme ile düzeliyor açılsın bilgisayar bekleyin biraz sonra görev yöneticisini açın oradan bilgisayar lnk yi açın daha sonra oradan denetim masasına girin ve güncelleme yapin düzelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bildiğiniz kasıyor işte hocam ne yapmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.