Şimdi Ara

Windows 8.1 Flash Bellek Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Win 8.1 iso var.Usb den format atmak istiyorum...
    Ne yapmamı önerirsiniz ? Direk iso yu flasha yazdırsam format atabılırmıyım ?
    Önce klasöre çıkarıp öylemi oluşturmam gerekıyor ?
    Yardımlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalafatoglu -- 26 Ocak 2014; 11:10:34 >

• Surdaki programi indirip onla yazican usbye. Daha sonra da biosdan boot onceligini usbye ayarlaman lazim.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Surdaki programi indirip onla yazican usbye. Daha sonra da biosdan boot onceligini usbye ayarlaman lazim.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Hocam teşekkürler sağolasın
  • kalafatoglu kullanıcısına yanıt
    Konu hortlayacak ancak klavuz olması açısından programsız yapma yönteminide konuya eklemek istiyorum, seçenek bolluğu olsun

Yazacağım yöntem ile windows 7, windows 8 ve windows 8.1 sistemlerinden herhangi birini bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Başlat menüsünden çalıştır bölümüne cmd yazıp enter'a basın.
    Çıkan ekrana diskpart yazıp enter'a basın.
    Farklı bir ekran açılacak, o ekrana list disk yazıp enter'a basın.
    Gelen seçeneklerde sabit diskleriniz boyutu ve sırasına göre rakamlarla alt alta sıralıdır.
    Sistemi atacağınız flash disk kaçıncı sıradaysa
    select disk yazıp yanına flash diskin bulunduğu sıranın rakamını yazın.
    örnek 6. sırada ise select disk 6 yazıp enter'a basın.
    Sonra clean yazıp enter'a basın.
    sonra create partition primary yazıp enter'a basın.
    sonra active yazıp enter'a basın.
    Sonra format fs=ntfs quick yazıp enter'a basın.
    Sonra assign yazıp enter'a basın.
    Sonrada exit yazıp enter'a basın, yada ekranları kendiniz kapatın.

Daha sonra indirdiğiniz iso dosyasını bir klasöre çıkarın, klasördeki tüm dosyaları bu işlemleri yaptığınız flash diske atın.
    Veya elinizde format dvd'si var ise, dvd içerisindeki tüm dosyaları bu işlemleri yaptığınız flash diske atın.

Format atmak için flash diski format atacağınız bilgisayara takın bilgisayarı çalıştırın veya yeniden başlatın.
    Ana kartın boot menüsüne girerek flash diskini seçin yada ana kartın bios menüsünden önceliği flash diske verin.

Format başlamıştır.

Hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.ApoLLo -- 11 Ocak 2015; 13:56:55 >

• Faydalı konu mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun vardı halledildi... teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 8 Eylül 2015; 11:02:49 >
  • Arkadaşlar Merhaba. Acil bir yardım talebim olacak. Elimde Freedos bir bilgisayar var. USB'den Win 8.1 yüklemeye çalıştım. Windowsu USB' ye Download Tool ile yükledim. Kurulumu yaptım ancak kurulum Bilgisayrın Harddiskine değil, taktığım flasa yapılmış... Nerde hata yaptım ? BIOS' ta 2 farklı Boot Order var. Biri "UEFI" diğeri "Lagacy" ben her ikisinde de önceliği "USB diskette on KEY/USB Hard Disk" yapıp kurulum yapmıştım. BIOS görselini de atıyorum. Lütfen acil yardım edermisiniz ? Nerde hatalıyım. Öncelikler nasıl olmalı ?
     Windows 8.1 Flash Bellek  Format

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.