Yardımınızı rica ediyorum. İlk defa windows 8.1 yükledim. 2013te en son bilgisayarımı yeniden kurduğumdan beri aynı programları kullanıyorum. var mı önerileriniz. antivirüs olsun. video oynatıcı olsun. her türlü öneriye açığım
Virüs programı olarak kaspersky çok etkilidir fakat bilgisayarı çok kasar. Kasmayan yine de işe yarayan bir a.v.p olur diyorsan. Eset nod32 iş görür.
Video programı olarak: Gom player iyidir.
Tarayıcı olarak: Mozilla kulannıyorum eklenti kurulabildiği için. Örneğin; ****Plus kendileri reklamların düşmanı olur. :)
Video,program, müzik vs vs indirme aracı olarak idm kullanmaktayım ve öneririm.
Torrent indirme aracı olarak; uTorrent
Sıkıştırma aracı olarak; Winrar
Vs vs diye uzar gider. :)
Antivirüs: Buy-download.norton.com/downloads/2015/22.0/NS/TK/NS-TW-22.0.0-TK.exe [Norton] Video: File0.splayer.org/avant/SPlayerSetupInt.exe?2437 [Splayer] Fotoğraf Düzenleme: Cloud.mail.ru/public/e54a2ccae9fd/Shp6Tr.T.rar [Ps Cs6] Fotoğraf Görüntüleme,Ekran görüntüsü Alma,Boyutlandırma: Irfanview.com/main_download_engl.htm [Irfanview] Diğer uygulamalara göre daha az kalite kaybıyla fotoğraf çözünürlüğü yükseltme: Canonturk.com/fotograf-isleme-programlari/30023-stoik-smart-resizer.html [Stoik Smart Resizer] Müzik: Cloud.mail.ru/public/1d99985f7e4b/Set.JetAudio.8.1.3.2200.Plus.rar [JetAudio] Sistem bakım,onarım: Avg.com/tr-tr/avg-pctuneup [Avg Tuneup] Program kaldırma: Filehippo.com/download_unlocker + Cloud.mail.ru/public/4b982a084ac8/RvUnnstllrPro_v3.1.2.rar [Revo Uninstaller + Unlocker] Videodan gif yapma: Video-gif-converter.com/freevideotogif.exe [Free Video to Gif Converter] Panaroma aracı: Cloud.mail.ru/public/02799bfe73c0/PTGui.Pro.v10.0.7.Retail-FOSI.rar [PtGui] Sıkıştırma aracı: Rarlab.com/download.htm [Winrar] İndirme aracı: Mirror2.internetdownloadmanager.com/idman622.exe + Download-new.utorrent.com/os/windows/track/stable/endpoint/utorrent [İdm + Utorrent] Fan hızı ayarlama ve sistem sıcaklıklarını görme: Almico.com/speedfan451.exe [Speedfan] Ekran kartı overclock aracı: Evga-precision-x.updatestar.com/tr [Evga Precision] Video düzenleme aracı: Cloud.mail.ru/public/43f379afc246/GvalleyEDius%20Pr0%2074_S.rar [Edius 7.4]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme