Şimdi Ara

Windows 8.1 Kurulum Başlamıyor Sistem Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ciddi bir sorunla karşı karşıyayım sistem durduk yere yavaşlamaya kasmaya başlayınca yeniden başlattım. Açılırken otomatik onarım gibi şeyler dedi sonra 1 saat siyah ekranda kaldı Format atayım dedim usb belleği taktım Windows logosu geçiyor ama kurulum başlamıyor. Yardım eder misiniz?

Güncelleme: Bir süre bekledim kurulumun ilk sayfası geldi. Ardından kurulum başlatılılıyor ekranı 15-20 dakika sürdü disk bölümlendirme ekranı da bir o kadar. Şimdi kuruluma başladım birkaç saniye süren Windows dosyaları kopyalanıyor kısmı hala %0

Güncelleme 2: Aşağıdaki hatayı aldım
     Windows 8.1 Kurulum Başlamıyor Sistem Açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 7 Nisan 2014; 19:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dvd üzerinden kurulum yapmayı denediniz mi?

elinizdeki usb bellek ile başka bir bilgisayara kurulum yapabiliyor musunuz?

bu ikisini deneyin. arızayı az çok size gösterecektir. Eğer dvd de işe yaramıyorsa disk te arıza oluşmuş olabilir. Bad sector veya fiziksel farklı bir arıza.
  • Merhaba;

Sistem durduk yere kasmaya başlaması sisteminizde donanımsal bir hata oluşmasının işareti. Windowsu kurarken de disk 0 hatası vermesi ya diskinizde bir sorunun oluştuğunun ya da diskin kablolarında veya anakartınızın disk çıkışında bir problem olduğunun göstergesidir. Disk kablolarınızı ve anakarta takılı olan soketin yerini değiştirip yeniden deneyin. Eğer gene problem devam ederse diskinizde problem oluşmuş demektir. Diskin çalışması esnasında olağan dışı bir ses varsa zaten diskiniz arızalanmış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

Sistem durduk yere kasmaya başlaması sisteminizde donanımsal bir hata oluşmasının işareti. Windowsu kurarken de disk 0 hatası vermesi ya diskinizde bir sorunun oluştuğunun ya da diskin kablolarında veya anakartınızın disk çıkışında bir problem olduğunun göstergesidir. Disk kablolarınızı ve anakarta takılı olan soketin yerini değiştirip yeniden deneyin. Eğer gene problem devam ederse diskinizde problem oluşmuş demektir. Diskin çalışması esnasında olağan dışı bir ses varsa zaten diskiniz arızalanmış demektir.

Laptop kullanıyorum. HDD garip sesler çıkarmıyor.

Güncelleme :HDD'yi sökünce Windows kurulumu hemen başladı. Ana disk olmadığından kuramadım. Birde diskin arkasındaki dönen parçada çizik gibi bir şey gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 8 Nisan 2014; 14:27:37 >

• Merhaba tekrar;

Sanırım diskinizde problem oluşmuş. Diskinizi söker sökmez sisteminizin hızlanması bunu gösteriyor. Yeni bir disk ihtiyacınız doğmuş gibi görünüyor.
  • Taşınabilir diske Linux kurdum. Sonra diski yeniden taktım yavaş çalışmıyor. Ama hard diski sadece diskler listesinden görebiliyorum ve tanınmayan disk olarak görüyorum diski gömme zamanım gelmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.