Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seco4

lenovo z500 laptobum var win8 den çok memnunum pc de gayet hızlı ama tek sorunum simgelere sağ tıkladığımda veya masaüstünde herhangi bi yerde sağ tıkladğımda açılır menünün geç açılması.bu sorunun nedenini bilen var mı??

• Windows 8 li bir bilgisayar satın aldım.Lisans anahtarı nerede yazıyor ? Birde Vatan bilgisayar bana Windows 8 dvd si falan vermedi.Format atmak için yasal olarak nereden indirebilirim(İlla torrentten falan mı indirmem gerekiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Metro arayüzü sadece başlangıçta açılıyor başka nasıl ekrana getirebilirim

1. klavyede Windows tuşuyla.

2. mausu sağ üst köşeye getirince orda açılan menüden.

3. mausu sol alt köşeye getirince çıkan küçük menüden.

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case
    Windows 8 li bir bilgisayar satın aldım.Lisans anahtarı nerede yazıyor ? Birde Vatan bilgisayar bana Windows 8 dvd si falan vermedi.Format atmak için yasal olarak nereden indirebilirim(İlla torrentten falan mı indirmem gerekiyor)

pc nin altında yazması gerek ama win 8 li pclerde yazmıyormuş araştırdığım kadarıyla. yazmıyorsa aldığınız yere sormanız gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Şubat 2013; 7:46:08 >

• quote:

Windows 8 li bir bilgisayar satın aldım.Lisans anahtarı nerede yazıyor ? Birde Vatan bilgisayar bana Windows 8 dvd si falan vermedi.Format atmak için yasal olarak nereden indirebilirim(İlla torrentten falan mı indirmem gerekiyor)

Belarc veya Winguggle programları ürün numaranızı verir. Win 8 "Sistem Yenileme" özelliği ile problemsiz sistemi sıfırlayabilirsiniz.
  • Motan ve mito1171 ikinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 16 Şubat 2013; 14:29:57 >
  • quote:

lenovo z500 laptobum var win8 den çok memnunum pc de gayet hızlı ama tek sorunum simgelere sağ tıkladığımda veya masaüstünde herhangi bi yerde sağ tıkladğımda açılır menünün geç açılması.bu sorunun nedenini bilen var mı??

2 kere sıfırdan kurulum yaptım sırf bunun için arkadaşlar yardım lütfen
  • Metro arayüzünden açtığımız uygulamalar nasıl kapanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmtrylcn -- 16 Şubat 2013; 16:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kerem
    Metro arayüzünden açtığımız uygulamalar nasıl kapanıyor?

Program açıkken masaüstüne gidin, fareyi sola götürünce açılacak pencereden programa sağ tıklayıp "Kapat" deyin..
  • Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: _kerem
    Metro arayüzünden açtığımız uygulamalar nasıl kapanıyor?

Program açıkken masaüstüne gidin, fareyi sola götürünce açılacak pencereden programa sağ tıklayıp "Kapat" deyin..

daha kolay bir yolu var.program açıkken fareyi en üste götürün,imleç el işareti olcaktır.farenin sol tuşuyla aşağı doğru çekip en aşağda bırakın program kapanıcaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Metro arayüzü sadece başlangıçta açılıyor başka nasıl ekrana getirebilirim

1. klavyede Windows tuşuyla.

2. mausu sağ üst köşeye getirince orda açılan menüden.

3. mausu sol alt köşeye getirince çıkan küçük menüden.

quote:

pc nin altında yazması gerek ama win 8 li pclerde yazmıyormuş araştırdığım kadarıyla. yazmıyorsa aldığınız yere sormanız gerek

Ne yazıkki mouse'u götürünce açılmıyor ama windows tuşu ile oluyor

• quote:

quote:

Farkli bir windows8 le pro surumunu kurun herseyi sifirlayip. Butun driverlari eksiksiz kurun anasayfada verdigim programla hala oluyorsa yapacak birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

Farkli bir windows8 le pro surumunu kurun herseyi sifirlayip. Butun driverlari eksiksiz kurun anasayfada verdigim programla hala oluyorsa yapacak birsey yok

pro için şifrem yok malesef,pc ile gelen sürümü kullanıyorum

• quote:

pro için şifrem yok malesef,pc ile gelen sürümü kullanıyorum

hocam siz bir deneyin sorun olmazsa halledicez. olursa zaten eskisini kurarsınız gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Şubat 2013; 21:02:17 >
  • Arkadaşlar bu 29 TL'ye yükseltme kampanyası devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar bu 29 TL'ye yükseltme kampanyası devam ediyor mu?

Promosyon kodu olanlar 28 Şubat 2013 e kadar win8 pro yu 29 liraya alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 16 Şubat 2013; 22:06:20 >
  • s.a arkadaşlar ya size bişey sorcam bende win8 pro aldım kutulu DVD li ilk kurulum sorunsuz oldu 2.kez format attıktan sonra ne masa üstü duvar kağıdım silinmiş nede i.e sıkkulanılanlar silinmiş neden silinmiyor bi çözüm bilen varmı arkadaşlar lütfen
  • selam arkadaşlar,
    birkaç gündür pc kapanmıyor,kapatma seçeneğine tıkladığımda tepki vermiyor.
    sadece uyku moduna alabiliyorum,sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sado5206

s.a arkadaşlar ya size bişey sorcam bende win8 pro aldım kutulu DVD li ilk kurulum sorunsuz oldu 2.kez format attıktan sonra ne masa üstü duvar kağıdım silinmiş nede i.e sıkkulanılanlar silinmiş neden silinmiyor bi çözüm bilen varmı arkadaşlar lütfen

hocam üstüne yüklüyorsunuz sistemi o yüzden böyle.

kurulu windows üzerinden kuruyorsanız bilgisayar açılırken olan şekilde kurun.

bilgisayar açılırken dvdyi yükletip kuruyorsanız yükselt seçeneği değil alttaki özel seçeneğini seçip eski sürücünüzü silip yeni oluşturduktan sonra üstüne sistem kurmanız gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Şubat 2013; 1:31:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

selam arkadaşlar,
    birkaç gündür pc kapanmıyor,kapatma seçeneğine tıkladığımda tepki vermiyor.
    sadece uyku moduna alabiliyorum,sorun ne olabilir?

windows 8 de bazen böyle şeyler olabiliyor sistem geri yükleme en basiti olmaz ise ayarlardan dosyalarım değişmeden windowsu yeniden yükle seçeneğinden yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.