Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: potterbugra

Casper Nirvana Masaüstü
    NFH.3770-8T75V-B
    Intel® Core ™ i7-3770 İşlemci
    Windows 8
    İşlemci hızı 3.40 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.90 GHz'e kadar, 8 MB Intel® Akıllı Bellek
    8 GB DDR3 Bellek
    1 TB SATA Harddisk
    18.5''Wide Beyaz Casper LED Monitör
    3 GB Nvidia GT630 Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)
    DVD±RW DUAL
    Super Silent Technology (23 desibelin altında ses seviyesi)
    1.776 TL KDV Dahil

BEYLER BEN BU BİLGİSAYARI ALıYORUM
    HERKEZ AL ADA ALMA BİŞİ DESİN
    OYUN İYİ OYNANIRMI BUNDA SİZCE ACİL YAZIN ÇÜNKÜ HEMEN ALACAM
    ŞİMDŞİDEN TEŞEKKÜRLER

sadece amaç oyun ise alınmaz ekran kartı çok kötü. günlük kullanımda idare eder.

• internetten windows 8 i indirdim, dvd ye yazdırdım, dvdyi bilg. taktım bios ayarlarından önceliği de verdim, dvd den yükleme yapmak için bir tuşa basın diyo basıyorum, sadece windows simgesi çıkıyo aşağıda dönen şey bile çıkmıyo, bunun sebebi nedir acaba?
  • neyi varki mesela :D neleri açar bu alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

internetten windows 8 i indirdim, dvd ye yazdırdım, dvdyi bilg. taktım bios ayarlarından önceliği de verdim, dvd den yükleme yapmak için bir tuşa basın diyo basıyorum, sadece windows simgesi çıkıyo aşağıda dönen şey bile çıkmıyo, bunun sebebi nedir acaba?

Usb varsa usb ile yukle ilk sayfada ilk anlatimda var.

Olmassa baska yerden indireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Şubat 2013; 19:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potterbugra

neyi varki mesela :D neleri açar bu alet

Yani hardcore oyuncuyum yeni oyunlari fullde acicam diyorsan olmaz. Casperda onermem oyun notebook istiyorsan monster alacaksin digerleri kazik ve dandik islemci ve ekran karti disindaki bilesenlerin hepsi markasiz çin mali seyler. Sogutmalarida vasat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Şubat 2013; 19:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

internetten windows 8 i indirdim, dvd ye yazdırdım, dvdyi bilg. taktım bios ayarlarından önceliği de verdim, dvd den yükleme yapmak için bir tuşa basın diyo basıyorum, sadece windows simgesi çıkıyo aşağıda dönen şey bile çıkmıyo, bunun sebebi nedir acaba?

başka yerden indirdim yükledim gayet güzel :) yardım için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

başka yerden indirdim yükledim gayet güzel :) yardım için teşekkürler

Her zaman dostum

• konu bu akşam güncellenecektir. ve ayrıca ana konuyla ilgili eleştiriniz ekleyeceğiniz tavsiyeniz varsa söylemekten çekinmeyin. hertürlü fikriniz değerlendirilip anakonu ya eklemeye değerse eklenip altına isminize teşekkürler yazılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Şubat 2013; 18:57:54 >
  • abim soyle bi sorun yasiyorum, kardesim minecraft oynuyor, oyunu actiginda bad video card mi ne oyle bi hata veriyodu,arastirdim ekran kartini guncellemem gerektigini anladim, nvidianin orjinal sitesinden driver indirdim,yukluyorum, bilg yeniden baslattigimda su oluyor, windows simgesi geciyor, ardindan ekran tamamen karariyor, biraz sonra acilcakmis gibi ekran aydinlaniyor sonra tekrar kapaniyor, surekli devam ediyo bu, ben de bir iki kere dugmeden kapadim kasayi, sonraainda kurtarma secenekleri cikti ve sadece bilgisayari yenile ise yaradi, ilk haline dondu pc, sonra tekrar denedim yuklemeyi ve yine ayni sey oldu, ben simdi ekran kkartini guncellryemeyecek miyim? 32 bit pro bu arada, ha bide onceki mesajda sorunum vardi, bekledigim zaman gecti orayi ama bu sefer de dosya eksik cikti, ben de baska yerden indirdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BineyMoser -- 10 Şubat 2013; 23:22:23 >
  • quote:

Tıkla indir

su programla tarat indir yükle. aynı şey olursa ekran kartında sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Şubat 2013; 2:26:08 >
  • merhaba
    bir süredir win8 kullanıyorum ve çok memnunum
    bir sorum var inşallah yardımcı olursunuz
    açılış sayfasında POSTA menüsnü tıkladığımda bir süre bekliyor ve karşıma gri ve beyaz ekran çıkıyor. ve hiç bir işlem yapmıyor
    bu sayfada hiçbir işlem yapılmıyor.
    acaba nedendir
    ben gerçi microsoft Outlook u kullanıyorum ama bu da bir problem galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perk

merhaba
    açılış sayfasında POSTA menüsnü tıkladığımda bir süre bekliyor ve karşıma gri ve beyaz ekran çıkıyor. ve hiç bir işlem yapmıyor
    acaba nedendir

Programı kaldırıp tekrar kurun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

merhaba
    acaba nedendir

ilk önce teşekkürler cevapladığınız için
    posta kaldır seçeneğini tıklayınca ufak bir pencere açılıyor
    posta - takvim -kişiler-mesajlaşma seçeneklerinide kaldıracak uyarısı çıkıyor.
    devam edeyimmi bir de uygulamalarda bulamadım tekrar yüklemek için

• quote:

quote:

merhaba
    acaba nedendir

(tekrar olduysa özür. hat gitti geldi)

• quote:

Aynen devam edin, saydığınız programlar beraber kalkacak, maili tekrar yükleyince otomatik tekrar gelecekler..
  • quote:

quote:

Aynen devam edin, saydığınız programlar beraber kalkacak, maili tekrar yükleyince otomatik tekrar gelecekler..

teşekkür ederim silmeme gerek kalmadı.
  • Metro arayüzü sadece başlangıçta açılıyor başka nasıl ekrana getirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

quote:

Bu tür bir sorun için yardım istediğinizde laptopun markasını, Win 8 ile mi geldi yoksa saz mi yüklediniz bilgisini ve aldıktan sonra yüklediğiniz programları da belirtirseniz daha çözüme dönük öneriler alabilirsiniz.

Sistem antivirus programı yüklenmiş olarak mı geldi, ya da siz bir antivirus kurdunuz mu, evetse hangi marka ve sürüm?

ACER Aspire V3 - 571G
    Aldığımda içinde bir sürü uygulama vardı.McAfee 60 günlük internet security antivirüs yüklenmiş olarak geldi.Windows 8 ile geldi.Aldıktan sonra program yüklemeden ilk açılışta bile bu sorunlar olduğun için programlardan kaynaklı olmadığını düşünüyorum.windows 8 yüklemesinde var gibi geldi ama yardımcı olursanız.

selam konu biraz geçmiş ama aynı sorun bende de var ve çözüm bulamadım . Siz daha sonra bu konuyu çözebildiniz mi ?

Yani sağ tık yapınca en az 10 saniye bekliyorum hatta ekran kilitleniyor yanıt vermedi diye sonra düzeliyor tabi 10 saniye sonunda . . .

• 2 3 gündür kullanıyorum windows 8 den memnunum.Sonuçta crackli windows güncelleştirme yaptıktan sonra tekrar cracklesem ileride bana bi sıkıntısı olur mu?
  • lenovo z500 laptobum var win8 den çok memnunum pc de gayet hızlı ama tek sorunum simgelere sağ tıkladığımda veya masaüstünde herhangi bi yerde sağ tıkladğımda açılır menünün geç açılması.bu sorunun nedenini bilen var mı??
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.