Şimdi Ara

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi başka reklam gösterme şekli seçin nedir bu TTNet reklamı artık DH'ye giresim gelmiyor.

• Windows 8.1 update 1'de mağaza uygulamalarını sd karta yükleyebilmek mümkün müdür? Bu durum düşük hafızalı özellikle tablet kullanıcıları için önemli

• blnt4 kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı düşüncedeyim,aynı şeyi istiyorum.Hiç linux kullanmadım ama kullananlarda karışık olduğunu söylüyor.Kullanımı kolay olmadıktan sonra yazılımlarla bir yere kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnt4

Donanımlar için Fiyat performans tavsiye ediliyor. İş yazılım olunca paralı bir işletim sisteminin haberlerinin yapılması ne derece doğru. İnsanları Ücretsiz işletim sistemlerine yönlendirilmesi daha doğru olmaz mı?
    Diğer işletim sistemleri ile haberler bekliyoruz sizlerden onlardaki gelişmeleri de bilelim.

son derece doğru..

linux u de git başka sitelerden takip et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaac clarke -- 12 Mart 2014; 22:50:44 >
  • yeniliğe açık olmayanlar zamanında win 7 ye de atıp tutuyorlardı.. forever xp diyorlardı.. şimdide 7 ci olmuşlar nedense, 8 e atıp tutuyorlar... geçiniz..

win 8 gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi açık ve net... kullanamayan 7 veya 98 kullansın... kimseye zorla kullandırtmıyorlar nasılsa.. parada verdiğiniz yok zaten sıkıntı yok...
  • Başlat menüsü haric, işe yaramaz gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi iyimisin... 9:58 gibi bi' iç çektin, dertlendin ama... Hadi hayırlısı...

• 8.1 güncellelemesi ile zaten klasik masa üstü ile başlama seçeneğini bize sunmuıştu microsoft.. onu görev çubuğuna sağ tıklayarak eriştiğimiz menüden ayarlıyorduk. daha sonrasında her PC açılışında otomatik masaüstüne geçiyordu. buradaki yenilik sadece dokunmatik ekranınız yoksa bunu otomatik olarak yapıyor olması.. yoksa her seferinde klasik masa üstünden açılması desteğini 8.1 ile vermişti microsoft..

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Videoda bahsedildiği üzere, Windows Update üzerinden otomatik güncellenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar sıkılmadılar mı gerçekten ? Dile kolay ... 25 yıldır aynı şey. Bir tane başlat menüsü , bir tanede masaüstü.

Geçen 6.000 liralık Apple'a elim gitti ki arkadaşım vurdu bir tane elime :) ...

Aşırı derecede sıkıldım yahu. Sağa sola tema, widget kurup duruyorum, masüstü resmini falan değiştiriyorum. :)

8.1 + update 1 ile geçeyim artık yeni bir işletim sistemine.

Adamlar eski işletim sistemlerinin kaynak kullanımını optimize edip , güvenlik açıklarını güncel olarak kapatıp geliştirseler bizim millete koca bir asır yeter.

İnsanlar nasıl sıkılmıyor anlamıyorum.

• Bence çok işlevsel güncellemeler hepsi. Performans olarakta akıcı çalışıyorsa gayet başarılı.
  • izlenebilir reklam görmek çok hoş ülkemize yapılan hizmetler bizi mestediyo
    başbakanım bide izmire gelse burdakiler 10 senedir daha bi metroyu bitiremedi mühendisler tünellerin ucunu tutturamadı ne içtilerse artık...

• her şey tamam da, ms in win8 de bizlere armağanı olan, masaüstünün o meşhur düşük çözünürlüğü ne olacak?

gereksiz ve de çok gecikmiş hareketler bunlar, ms win9 u da adam gibi yapmasın bakalım da, google, ms in defterini bir celsede nasıl düreyormuş hep birlikte görelim !
  • DH hızını alamamış benim konu ile alakalı mesajımı da silmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: brshr

Windows 8.1 update 1'de mağaza uygulamalarını sd karta yükleyebilmek mümkün müdür? Bu durum düşük hafızalı özellikle tablet kullanıcıları için önemli

x64:http://yadi.sk/d/VXemWBxyKTB7C

x86:http://yadi.sk/d/xmgijI-_KTBc5

ARM:http://yadi.sk/d/LW315Gt1KTBdS

• Erdi hocam kasma kendini yavaş konuşacağım diye çok belli oluyor
    00:09 "bakıyor olacazzz"

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    Bu update tam olarak ne işe yarıyor açabilirseniz sevinirim. İyi günler.
  • brshr kullanıcısına yanıt
    Erdi Özüağ'ın anlattığı Update 1 güncellemesi. Şimdiden yüklemek isteyenler için.
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Kullanın cevabı içinde bulacaksınız diyorsunuz o zaman. O da olur. Teşekkür ederim
  • ha gayret,windows toparlayacaksın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.