Şimdi Ara

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wswswq

Ya arkadaş ne kadar şikayet eden varmış, win 3.1 den beri windws kullanıcısıyım, bence her defasında ilerleme var. Vista da buna dahil. Win 8 özellikle hız olarak muazzam, metro arayüzü dokunmatik kullanımlar için tasarlanmış, dokunmatik kullanmayanlar için tek tıkla masaüstüne hızlı bir biçimde geçebiliyorsunuz. neden bu kadar şiyetçiniz ki, yenileğe açık olmak lazım, ki bu tasarım kullanım deneyimini daha iyi hale getiriyorsa dahada açık olmak lazım.

Bunu anlamak istemeyenlere anlatamazsınız işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

8.1 update 1 nedir ya! ya 8.1 demeyecektin update 1, update 2 deyip geçecektin, ya da simdikileri de 8.2, 8.3 diye devam ettirecektin...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: epicinfrared

yamayla nereye kadar windows 8 in adı çıktı bir kere ikinci vista faciası ne yaparsan yap windows 9 gelene kadar windows 7 her işi görüyor.

windows 8 windows 7 ye göre çok daha iyiydi 8.1 daha da iyi herkes performans etkisinin yarattığı farkı konuşuyor sen vista ile windows 8 i bir tutuyosun :)
    3 yıllık eski bilgisayarlarımız window 8.1 sayesinde kendine geldi.
  • Her şeye rağmen en sevdiğim Windows oldu 8 ve 8.1 Windows 7'yi bazen arıyorum o da sırf şeffaf arayüzü için. 8 gayet de kullanışlı ve masaüstüne de uygun. Ben de oldu bitti fare, klavye ile kullanıyorum doğru düzgün şikayet etmedim kullanımdan. Consumer Preview'den beri her sürümünü kurup kullandım. İlk kullandığımda bile yeni arayüze alışmam en fazla 2-3 gün sürdü. Bence olay tamamen insanların alışkanlıklarına ve zevklerine bağlı.
  • windows8 geçmek için gerçek bir sebeb halen daha bulamadılar . Vista faciası gibi oldu açık ve net .

• quote:

Orijinalden alıntı: deadric

Yüklü gelen skydrive'i kaldırmayı denediniz mi? Belki kökten çözmüş olursunuz.

Kalkmiyor zaten sorun orda netten de arastirdim sonuc ayni..kalkmiyor

• zaten 8.1 ile klasik arayüzden başlatma mevcuttu ,sadece öntanımlı olarak gelmiyordu,başlat çubuğu sağ tuş özellikler gezinti başlığından değişebilmekte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Windows 7 de kolay olan herşeyi zorlaştırdık, şimdi size bazı kolaylıkları yavaş yavaş geri veriyoruz. :)

+1 saçma sapan.Zune'dan gidip zunepad falan çıkarsalardı ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update 1'i zaten uzun süredir kullanmaktayız. 1 ay önce sızdırıldı.

• Boşuna ugraşıyorlar, bu işi bilmiyorlar... windows 8 li laptop alan ve sonrasında iade etmek isteyen bir çok insan gördüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: blnt4

Donanımlar için Fiyat performans tavsiye ediliyor. İş yazılım olunca paralı bir işletim sisteminin haberlerinin yapılması ne derece doğru. İnsanları Ücretsiz işletim sistemlerine yönlendirilmesi daha doğru olmaz mı?
    Diğer işletim sistemleri ile haberler bekliyoruz sizlerden onlardaki gelişmeleri de bilelim.

hocam windowsa rakip olabilecek ücretsiz işletim sistemi yok ki google belki chrome os u adam ederse!

• Windows bitmiş.
  • Hayır neden bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum.
    Hız olarak kaç kat performans farkı var siz metroyu eleştiriyor başlat menüsünü istiyorsunuz.
    Windows 8.1 başlat menüsü ile zaten metroya geçiyorsunuz.Metroya da windows 7 başlat menüsündeki programları koy olsun gitsin.Bunu yapmak bu kadar mı zor ? Hala neyin tasarımını eleştiriyorsunuz ?
  • nasıl güncelleyeğiz peki
  • Birdaha sorim 2 sorum olicak
    1)Su anda piyasada win 8.1 satiliyor ..update 1 cikinca o sekilde satis olucakmidir yoksa 8.1 den baska kutulu surum cikicakmi?
    2) şu win 8.1 ile gelen 11.2 nerden kurabilirim ekran kartim 780 ti..nvdia sitesimden kendi driverini kurup baktigimda 11.1 gozukuyorda..

• quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

quote:

Orijinalden alıntı: blnt4

Donanımlar için Fiyat performans tavsiye ediliyor. İş yazılım olunca paralı bir işletim sisteminin haberlerinin yapılması ne derece doğru. İnsanları Ücretsiz işletim sistemlerine yönlendirilmesi daha doğru olmaz mı?
    Diğer işletim sistemleri ile haberler bekliyoruz sizlerden onlardaki gelişmeleri de bilelim.

hocam windowsa rakip olabilecek ücretsiz işletim sistemi yok ki google belki chrome os u adam ederse!

Eğer Ücretsiz işletim sistemi kullananların sayısı artarsa . diğer yazılım firmaları o işletim sistemine göre yazılımlar hazırlayacaktır ( Oyun - Sohbet - Sosyal Medya -Tarayıcı oyunları vs). Ücretsiz işletim sistemleri de böylesi tanıtıcı videoları ile desteklenirse kullanıcıları yönlendirmiş olur. Ayrıca Chrome os haricinde Linux da bir işletim sistemi.

• arkadaşım neden win 8 de yada win 7 de yapmıyorda win 8.1 de sanal bellekte hata veriyor. google a yaz win 8.1 bellek hatası diye görürsün. windowsa bok atmıyorum. bu hata düzeltmişlerse win 8.1 e geri dönücem.
  • Teknolojiye yatkinligimdan dolayi windows 8 i kullaniyorum. Ancak cevremdeki arkadaslarimdan gelen soruya windows 7 ye devam cevabi veriyorum. Benim gibi olanlar zaten herturlu yenilige acik... update 1 tavsiyelerimi degistirecekmi ? gelsin bakalim...

• ,Ben artık windows 8 ve wp8 den ümidimi kestim sayılır. Pc de zaten win7 ye geri döndüm , telefonda ise wp8.1 güncellemesini bekliyorum eğer tatmin etmezse başka telefon alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemede arayüzden daha fazla teknik bilgilere eğilseydiniz.Windows 8-8.1 de yönetici hesabı tam anlamı ile kullnılmıyor.Örn: Windows 7 deki gibi administrator hesabı kullnmak için ek ayarlar gerektiriyor; klasör taşıma, kopyalamada harika oldu derken, işin çivisi burda çıkıyor bu seferde modern uygulamalar kullanılmıyor daha önemlisi güvenli moda girilmiyor.Sorum şu Update 1 güncellemesi bu dertlere dava olacak mı¿

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.