Şimdi Ara

windows 8.1 uygulama ve diğer hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı açtığımda aşağıdaki hatalarla karşılaşıyorum.

windows baçlangıç uygulamalarım çalışmıyor,yeni uygulama kuramıyor ve kurulu olanı kaldıramıyorum.bilgisayarı şimdi yere vurucam:)arkadaşlar yardım lütfen:))

windows 8.1 uygulama ve diğer hatalar windows 8.1 uygulama ve diğer hatalar windows 8.1 uygulama ve diğer hatalar

• Muhtemelen virüs bulaşmıştır
    değilse
    Kurulum medyası bozuk olabilir veya kurulum bitmeden medya çıkartılmış olabilir

Temiz kurulum yapman gerekir.
    Her ne kadar temizleyici ücretsizler var olsa da sende bayağı ciddi durum
  • Sn TiSKE cevap için teşekkürler... Windows işletim dosyalarında bir hata mevcut. Recovery yapamıyordum. İnternetteki tavsiyeleri denerken bilgisayarı göçerttim. Bilgisayarda Asus yazısından sonraki siyah ekranda kalıyordu. Türkiye dışında olduğum için garanti hizmetinden faydalanamıyorum(bulunduğum bölgedeki elektrik arızaları nedeniyle garanti geçerli değil imiş?). Bilgisayar işlerinden anladığını iddia eden bir arkadaş inceleme sonucunda, harddisk arızası olduğunu ve değişmesi gerektiğini tavsiye etti. Bunun üzerine laptop kiraladım.Eve geldiğimde f9 tuşuyla girdiğim recovery bölümünde gelişmiş seçeneklerde sistem geri yüklemeyi gördüm. Ve geri yükleme işlemini yaptım. Şu an bilgisayarım çalışıyor. Windows 8' oldukça ön yargılıydım. Ama bu özellik oldukça güzel...Aynı sorunlarla karşılaşabilecekler için tavsiye olarak paylaşmak istedim..

• Netbook' um windows 8 kaldirirmi?
    Lg x110
    İntel atom 1.60 ghz islemci
    1 gb ram
    160gb hdd
    256 mb ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.