Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

2GB Ram, Pentium Dual Core e5300 2.60ghz İşlemci ve HD3400 ekran kartı ile win 7 den daha iyi performans alabilir miyim ?

Bence alırsın. sisteminden beklediğin verimi alıyosan bişeyler kurcalamana gerek yok. Yok alamıyosan bi dene derim.
  • Arkadaşlar ben bundan bir hafta önce bilgisayara Ubuntu 12.10 yükledim. (Windows 8 Zaten Vardı) Sonra Bilgisayarı Çalıştırdığımda Grub Hatası verdi. Bende araştırıp hatanın çözümünü buldum ve Hemen uyguladım. Sorun çözülmüştü. Ama artık sadece Windows 8 açılıyordu. Ubuntu gözükmüyordu. SONRA windows 8 açılmışken cd'den düzeltme yapıyımda tam düzelsin sorun kalmasın fikriyle düzeltme aracını çalıştırdım. 2-3 saate bitti. Ardından Bilgisayarı açtığımda winload.exe hatası almaya başladım. Biraz kurcalarken repairide bozdum herhalde..

ŞİMDİ size sorum: Nasıl bunu düzelteceğiz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankocmarli

Arkadaşlar ben bundan bir hafta önce bilgisayara Ubuntu 12.10 yükledim. (Windows 8 Zaten Vardı) Sonra Bilgisayarı Çalıştırdığımda Grub Hatası verdi. Bende araştırıp hatanın çözümünü buldum ve Hemen uyguladım. Sorun çözülmüştü. Ama artık sadece Windows 8 açılıyordu. Ubuntu gözükmüyordu. SONRA windows 8 açılmışken cd'den düzeltme yapıyımda tam düzelsin sorun kalmasın fikriyle düzeltme aracını çalıştırdım. 2-3 saate bitti. Ardından Bilgisayarı açtığımda winload.exe hatası almaya başladım. Biraz kurcalarken repairide bozdum herhalde..

Yeniden bi düzeltme yap. Düzeltme olmazsa harddiskin içindeki bilgileri al. çalışan cd üzerinden tüm bilgilerinin yedeğini alabilirsin. Sonra sıfırlayıp yeniden kurabilirsin. Zaten düzeltme seçeneğini denemişsin. Dolayısı ile iki sistemide yeniden yüklemek daha iyi olacaktır. İş içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Eğer kurulu ve güzel bir sistemin varsa win8 olarak grub u kaldırmayı ve düzeltme yapmayı bu şekilde deneyebilirsin. Bide kurulumu nasıl yaptğını anlatırsan daha iyi olur.

• Ya bide bişeyi merak ediyorum. Niye boş klasörlerin üzerine gelince

" Klasörü Boşalt"

yazısı çıkıyo. O ne öyle ucuz çin malı telefonların türkçesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Arkadaşlar ben bundan bir hafta önce bilgisayara Ubuntu 12.10 yükledim. (Windows 8 Zaten Vardı) Sonra Bilgisayarı Çalıştırdığımda Grub Hatası verdi. Bende araştırıp hatanın çözümünü buldum ve Hemen uyguladım. Sorun çözülmüştü. Ama artık sadece Windows 8 açılıyordu. Ubuntu gözükmüyordu. SONRA windows 8 açılmışken cd'den düzeltme yapıyımda tam düzelsin sorun kalmasın fikriyle düzeltme aracını çalıştırdım. 2-3 saate bitti. Ardından Bilgisayarı açtığımda winload.exe hatası almaya başladım. Biraz kurcalarken repairide bozdum herhalde..

Yeniden bi düzeltme yap. Düzeltme olmazsa harddiskin içindeki bilgileri al. çalışan cd üzerinden tüm bilgilerinin yedeğini alabilirsin. Sonra sıfırlayıp yeniden kurabilirsin. Zaten düzeltme seçeneğini denemişsin. Dolayısı ile iki sistemide yeniden yüklemek daha iyi olacaktır. İş içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Eğer kurulu ve güzel bir sistemin varsa win8 olarak grub u kaldırmayı ve düzeltme yapmayı bu şekilde deneyebilirsin. Bide kurulumu nasıl yaptğını anlatırsan daha iyi olur.

Ubuntu Lİve CD üzerinden denemeye çalıştım. /yedeğini almayı/ Fakat Kullanıcılar Klasörünü girdiğimde Kendi Kullanıcı Adımı GÖremiyorum :(

• s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Ubuntu Lİve CD üzerinden denemeye çalıştım. /yedeğini almayı/ Fakat Kullanıcılar Klasörünü girdiğimde Kendi Kullanıcı Adımı GÖremiyorum :(

win 8 de users ın içine giriyorsun değilmi. Orada kullanıcı adını göremiyorsan diğerlerinede bak. Eğer bulamazsan. Çalışan başka bir sistem üzerinden dene. Yada diskini çalışan başka bir bilgisayara tak. Ordan al. Sonra istersen önce linux sistemini kur içinde bir sanal makina oluştur ve orayada win8 kur daha sağlıklı olur.

• kardeş çalışna başka bir sistem deneyeceğim fakat hardisk yerinden çıkarılamıyor malesef kasalı değil all-in-one.
  • quote:

kardeş çalışna başka bir sistem deneyeceğim fakat hardisk yerinden çıkarılamıyor malesef kasalı değil all-in-one.

Garanti kapsamı dışında değilse söküp çıkarabilirsin aslında. Nasıl bir all in one bilmiyorum ama çıkarılabilir olması gerek muhtemelen laptop taki gibi sata bağlantı arayüzü kullanıyordur. Ancak sen başka bir live cd deneyebilirsin. Mint i bi dene derim. Oda göstermezse. Teknik servis cd si kullanabilirsin. onlarda cd ve belle üzerinden çalışan yazılım yada OS bulunabiliyor. Bu şekilde kurtarabilirsin.
  • kardeşler çok teşekkür ederim ilginiz için ama size bir sorum olacak bu windows 8 yüklerken (cdden) SAdece windowsu yükle ve bitane daha seçenek var galiba belgeleri falan koruyor. yani koruyor mu? onu seçip baştan format atsam olmaz mı? (AMa belgelerimin kalması lazım)
  • quote:

kardeşler çok teşekkür ederim ilginiz için ama size bir sorum olacak bu windows 8 yüklerken (cdden) SAdece windowsu yükle ve bitane daha seçenek var galiba belgeleri falan koruyor. yani koruyor mu? onu seçip baştan format atsam olmaz mı? (AMa belgelerimin kalması lazım)

Dosya koruma ile ayar ve program koruma farklı şeylerdir. Diskiniz 2 bölümse ve işletim sisteminin olduğu bölümde korumak istediğiniz dosyalar varsa onları diğer bölüme aktarın, formatta windows kurulum yeri olarak işletim sisteminin olduğu bölümü seçer, diğer bölümü aynen bırakırsanız işletim sisteminin olduğu bölümdeki tüm sistem dosyaları, ayarlar ve kurduğunuz programlar silinip temiz kurulum yapılır, dosyalarınızın olduğu bölüm aynen kalır..

• arkadaslar Windows 7 den w8 se yukseltmistim. hdd bozuldu. sdd amdim Windows 8 kurdum. urun anahtariniz temiz kuruluma izin vermiyor diyor. ne yapmam gerekiyor. Windows 7 kurup sonra Windows 8 e mi yukseltmem gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

arkadaslar Windows 7 den w8 se yukseltmistim. hdd bozuldu. sdd amdim Windows 8 kurdum. urun anahtariniz temiz kuruluma izin vermiyor diyor. ne yapmam gerekiyor. Windows 7 kurup sonra Windows 8 e mi yukseltmem gerek?

Tüm dünyanın yaptığı gibi crack yap.
  • Şimdi yetkililer gelip. Korsandan ahlaktan bahsedip beni bölümden uzaklaştıracak. Sağlık olsun ya. Microsoft sizin gibi düşünmüyo emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

kardeşler çok teşekkür ederim ilginiz için ama size bir sorum olacak bu windows 8 yüklerken (cdden) SAdece windowsu yükle ve bitane daha seçenek var galiba belgeleri falan koruyor. yani koruyor mu? onu seçip baştan format atsam olmaz mı? (AMa belgelerimin kalması lazım)

Dosya koruma ile ayar ve program koruma farklı şeylerdir. Diskiniz 2 bölümse ve işletim sisteminin olduğu bölümde korumak istediğiniz dosyalar varsa onları diğer bölüme aktarın, formatta windows kurulum yeri olarak işletim sisteminin olduğu bölümü seçer, diğer bölümü aynen bırakırsanız işletim sisteminin olduğu bölümdeki tüm sistem dosyaları, ayarlar ve kurduğunuz programlar silinip temiz kurulum yapılır, dosyalarınızın olduğu bölüm aynen kalır..

bilgisayar açılmadan yapmak istiyorum, çünkü bilgisayar açılmıyor. Sürekli winload.exe hatası veriyor. Bu yüzden dosyalarımı yedekliyemiyorum... :(

• quote:

bilgisayar açılmadan yapmak istiyorum, çünkü bilgisayar açılmıyor. Sürekli winload.exe hatası veriyor. Bu yüzden dosyalarımı yedekliyemiyorum... :(

Bilgisayarı açmadan sistem yüklediğinizde eğer işletim sisteminin bulunduğu bölümde kaybetmek istemediğiniz belge vs gibi dosyalar varsa onları kurtaramazsınız.

Winload.exe hatası için
    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-system/boot-error-status-0xc000000f-winloadexe-missing-or/2394ddb8-b461-4e5e-bdf5-d82b120f0171 adresine bir göz atın, yararlı olabilir..

• Blue'yu beklemeli miyim yoksa direk Windows 8 yüklemeli miyim sizce ? İnternette dolaşıp birşeyler izliyorum genelde, pek oyun oynamıyorum. 29 TL lik kampanyadan lisans almıştım duruyor öyle, şuan Win7 Home Premium kullanıyorum.

Intel Celeron 1.60 GHz işlemci, 2 GB Ram var. Laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martells -- 13 Mayıs 2013; 1:13:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Hocam usb ye ubuntu kurup sistemi ubuntu da açın. Ubuntu da format atmadan nette falan gezinip, windows klasörlerine ve dosyalarına erişebiliyorsunuz. O sayede yedekleyebilirsiniz.

• Windows 8 ile uyumlu combofix bulamadım elinde olan var mı
  • Google chromeda kendi kendine sayfalar açılıyor nasıl engelleyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.