Şimdi Ara

Windows 8 bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win 7 makinaya win 8 kurdum 3-4 gun sorunsuz kullandim lakin dun gece birden kilitlendi. Yeniden başlattim acilmadi mavi ekran veriyor surekli sonra gidup repair etmeye calişiyor, orda da siyah ekran gwliyo bide mouse imlwci var. Format atayim dedim ondada ilk ekranda kaliyor start install ekraninda cozumu olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc Nedir,Sanırım Doanım Hatan Var
  • donanım hatası değil win8'de çok sık görülen bir hata. genelde ilk başta sorunsuz çalışıyor ancak güncellemeler geldikçe sistem hantallaşmaya ve bu tür sorunlar çıkmaya başlıyor. o nedenle ben de eylül 2013 gibi iyice oturuncaya kadar tekrar win7'ye döndüm. sürücüler de sıkıntılı. bence zamanınızı harcamayın sistem oturunca dönün tekrar.
  • pro wmc kullanıyorum sıkıntı yok . güncellemeler de tamam. üstelik ingilizceden türkçeye çevirme paketini de indirdim.

iç donanımı kontrol et. sök tak yap. biosu filan resetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 4 Aralık 2012; 19:33:02 >
  • Bana da donanım hatası gibi geldi, anakart, ram ve güç kaynağı bu tür hatalara neden olabilir, benzerini yaşamıştım güç kaynağı yüzünden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.