Şimdi Ara

Windows 8 bluetoot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus R500v marka laptop um var telefona sarkı yollamak için bluetoot seçeneklerini aradım bulamadım bluetoot gözükmüyor bende internette aradım bulamadım nasıl yapılcağını bilgisi olan yardım edebilir mi ? (not : konuyu nereye acacağımı bilmediğimden buraya açtım k.b )
    Su menüde bluetoot cıkması gerekiyormus bende yok cıkmıyor??

• şimdi driverini bulup yükledim o buton geldi ama bu seferde etkineştiremiyorum tıklanmıyor :(

• Bluetooth tusu yoksa bu sayfa açıkken wifi tusuna bas ve seyret.Mesela bir kere basınca sadece wifi, birdaha basınca wifi+bluetooth birdaha basınca ikisidee kapalı falan.
    Bu şekilde olmuyorsa bluetooth tusu olup olmadığının haberini ver.Ayrıca osd driverini indir.On secreen display,toshibada qick launch diye falan gecebilir.
  • Asus modeli laptopun internet sitesinden driver leri buldum ama hangisini indireeğimi anlamadım atherus mu intel bilmem ne yazıyo yardım edebilirmisiniz?

bunlardan hangisini kurmalıyım? yada kurmalımıyım

burda yıldız koyduğum indirdiğimde o bluetoot yeri geldi çarpı koyduğumu indirdiğimde pc yavaşlamıstı onu kaldırdım
     Windows 8 bluetoot sorunu Windows 8 bluetoot sorunu

• atherostur büyük bir ihtimal.Ama dediğim gibi önce açman gerekir.Fn+f2 gözüküyor.
    Aygıt yöneticisinde driverinin yuklenip yuklenmediğine bak.Resim yukle beraber bakalım.Ayrıca sen bu pcyi formatladınmı?
    Daha önce nasıl kullanıyordun...
  • formatlamadım aldım direk asusun installer diye bi programı var o başlatı bütün driver listesi felan onları kurdu bende öyle kullanıyodum skyrim 5 bile oynuyorum yani bi sıkıntı yoktu kasma felan hiç bişey yok?
  • Buyuk bir ihtimal asusun bir brogram devralmıştır yetkileri.Onu bul.Hangi program sa ondan kontrol et.Besela hp bluesoil diye program kullanıyor.Aygıt yoneticisinde driverin yuklenmiş oldugunu kontrol ettikten sonra bu brograma bak.Yada kullanma klavuzunu ok..
  • Cihazınızda bluetooth donanımı olmayabilir. Şayet önceden aynı cihazda bluetooth kullanmadı iseniz, bu durumu da göz önünde bulundurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.