Şimdi Ara

Windows 8′de tarayıcı olarak sadece Internet Explorer çalışacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mozilla‘nın yaptığı açıklama internet dünyasını karıştırdı. Mozilla’ya göre Microsoft, ARM tabanlı cihaz ve tabletlerde çalışacak Windows 8‘lerde tek alternatif olarak Internet Explorer‘ın çalışmasına izin verecek.

Google bu karar hakkında Microsoft’u eleştirenlerin arasında en başta geliyor.

Microsoft‘un niyeti, tarayıcıları tamamen devre dışı bırakmak değil. ARM tabanlı cihazlarda Windows 8‘in Windows Classic ve Metro olmak üzere iki arabirimle geleceği biliniyor. Microsoft, Internet Explorer limitini sadece Classic arabirimi için uygulayacak. Metro içinse böyle bir sınırlama olmayacak.

Kaynak: Windows 8′de tarayıcı olarak sadece Internet Explorer çalışacak

• Onuda kırarlar merak etme
  • böyle birşey mümkün olamaz, daha önce tarayıcısını işletim sistemiyle beraber veriyor diye birçok dava kaybetti microsoft, böyle bir engellemeyle yine bırakır milyon dolarları mahkemelerde, hem tam sürüm piyasaya sürülmedikçe böyle spekülasyonlara itibar etmemek lazım
  • O kadar dava kaybettiler, tamamen engelleme yapmazlar. Engelleme yapacaklarına IE'yi döneme uygun tasarlasınlar, Pazarı çok kaybetti...
  • Saçmalıktan başka bir şey değil ie'yi kim kullanıyor ki? Gerçi format atınca chrome indirmek için lazım oluyor.
  • crome varken kac yil ie zulmu cektim,
    artik o gunlere donmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

crome varken kac yil ie zulmu cektim,
    artik o gunlere donmek istemiyorum.

aynen ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opera ve Chorme çalışıyor.
  • Bence de. Itibar edilmemesi gerek cok.
  • İtibar etmeyenler haklı çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.