Merhaba arkadaşlar; Ekran karı Ati Mbility Radeon HD 4300 olan samsung laptobuma Windows 8 yükledim.. Fakat ekran kartının driver ını bulamadım.. bir kaç konuya baktım, catalys 12,9 yükleyin yazıyordu, yükledim ve kuruldu fakat CCC görünmüyor bilgisayarda.. Software Suite indirdim ve kurdum yine olmadı.. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.. not: ekran kartını ilk önce program kaldır ile sonra driver sweeper ile daha sonra da aygıt yöneticisinden kaldırdım.. kaldırma ve yeniden yükleme konusunda sorun yok ama CCC görünmediğinden veya açılmadığından dolayı yeni yüklediğim Pes 2013 oynarken sorun yaşıyorum, tribünde ve sahada siyah boşluklar oluyor..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
takip
Windows 8 driverini bulmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: Want to
üstad, mobilty hd 3*** series bulamadım, buna destek vermiyormu amd/ati windows 8 için
quote:
Orijinalden alıntı: hlttmz
quote:
üstad, mobilty hd 3*** series bulamadım, buna destek vermiyormu amd/ati windows 8 için
ccc için program hazırlamıyor.destek tam anlamıyla kesilmedi.Win Driverleri kendi kurar
Ben Windows8 kurdum denedim ama W7 daha güzel geldi bana . Zaten Menü dışında ben bir değişiklik göremedim . Driverlerini kendi yükledi ama o ekran kartını neden tanımadı anlamadım . Aygıt Yöneticisinden sağ tıkla donanım yazılımını güncelleştir seçeneğini denedin mi .
quote:
quote:
quote:
ccc için program hazırlamıyor.destek tam anlamıyla kesilmedi.Win Driverleri kendi kurar
kendi kurar ama oyunlarda vasat çalışır - yada vasat çalışmazmı?
Merhaba arkadaşlar; Ekran karı Ati Mbility Radeon HD 4300 olan samsung laptobuma Windows 8 yükledim.. Fakat ekran kartının driver ını bulamadım.. bir kaç konuya baktım, catalys 12,9 yükleyin yazıyordu, yükledim ve kuruldu fakat CCC görünmüyor bilgisayarda.. Software Suite indirdim ve kurdum yine olmadı.. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.. not: ekran kartını ilk önce program kaldır ile sonra driver sweeper ile daha sonra da aygıt yöneticisinden kaldırdım.. kaldırma ve yeniden yükleme konusunda sorun yok ama CCC görünmediğinden veya açılmadığından dolayı yeni yüklediğim Pes 2013 oynarken sorun yaşıyorum, tribünde ve sahada siyah boşluklar oluyor..
bildiğim kadarıyla 4xxx ve 3xxx lerin win8 destegi yok
quote:
quote:
quote:
quote:
kendi kurar ama oyunlarda vasat çalışır - yada vasat çalışmazmı?
sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: king52 pro
quote:
Orijinalden alıntı: shn.bngl
bildiğim kadarıyla 4xxx ve 3xxx lerin win8 destegi yok
atinin sitesine baktığımda dediğiniz gibi mobil 3xxx lere desteği yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme