Şimdi Ara

Windows 8 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran karı Ati Mbility Radeon HD 4300 olan samsung laptobuma Windows 8 yükledim.. Fakat ekran kartının driver ını bulamadım.. bir kaç konuya baktım, catalys 12,9 yükleyin yazıyordu, yükledim ve kuruldu fakat CCC görünmüyor bilgisayarda.. Software Suite indirdim ve kurdum yine olmadı.. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
    not: ekran kartını ilk önce program kaldır ile sonra driver sweeper ile daha sonra da aygıt yöneticisinden kaldırdım.. kaldırma ve yeniden yükleme konusunda sorun yok ama CCC görünmediğinden veya açılmadığından dolayı yeni yüklediğim Pes 2013 oynarken sorun yaşıyorum, tribünde ve sahada siyah boşluklar oluyor..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• takip
  • Windows 8 driverini bulmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Windows 8 driverini bulmuştur

üstad, mobilty hd 3*** series bulamadım, buna destek vermiyormu amd/ati windows 8 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

quote:

üstad, mobilty hd 3*** series bulamadım, buna destek vermiyormu amd/ati windows 8 için

ccc için program hazırlamıyor.destek tam anlamıyla kesilmedi.Win Driverleri kendi kurar
  • Ben Windows8 kurdum denedim ama W7 daha güzel geldi bana . Zaten Menü dışında ben bir değişiklik göremedim . Driverlerini kendi yükledi ama o ekran kartını neden tanımadı anlamadım . Aygıt Yöneticisinden sağ tıkla donanım yazılımını güncelleştir seçeneğini denedin mi .
  • quote:

quote:

quote:

ccc için program hazırlamıyor.destek tam anlamıyla kesilmedi.Win Driverleri kendi kurar

kendi kurar ama oyunlarda vasat çalışır - yada vasat çalışmazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shn.bngl

Merhaba arkadaşlar;
    Ekran karı Ati Mbility Radeon HD 4300 olan samsung laptobuma Windows 8 yükledim.. Fakat ekran kartının driver ını bulamadım.. bir kaç konuya baktım, catalys 12,9 yükleyin yazıyordu, yükledim ve kuruldu fakat CCC görünmüyor bilgisayarda.. Software Suite indirdim ve kurdum yine olmadı.. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
    not: ekran kartını ilk önce program kaldır ile sonra driver sweeper ile daha sonra da aygıt yöneticisinden kaldırdım.. kaldırma ve yeniden yükleme konusunda sorun yok ama CCC görünmediğinden veya açılmadığından dolayı yeni yüklediğim Pes 2013 oynarken sorun yaşıyorum, tribünde ve sahada siyah boşluklar oluyor..

bildiğim kadarıyla 4xxx ve 3xxx lerin win8 destegi yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kendi kurar ama oyunlarda vasat çalışır - yada vasat çalışmazmı?

sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: king52 pro

quote:

Orijinalden alıntı: shn.bngl

Merhaba arkadaşlar;

bildiğim kadarıyla 4xxx ve 3xxx lerin win8 destegi yok

atinin sitesine baktığımda dediğiniz gibi mobil 3xxx lere desteği yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.