Merhaba arkadaşlar. Bu google chrome de google bir şey yazıp arattığımızda karşımıza çıkan sayfaların her hangi birisine farenin sol tuşu ile tıkladığımda yeni sekmede açıyordu o sayfayı. Fakat normalde böyle bir şey yok. Yani bunu sadece chrome üzerinde yapıyor. Bunun ayarını nereden yapabilirim acaba bilen var mı ? Teşekkürler.
Kimse bilmiyor mu arkadaşlar, Böyle bir şey ile karşılan yok mu ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: sniper15 Kimse bilmiyor mu arkadaşlar, Böyle bir şey ile karşılan yok mu ? :)
İlk defa duyuyorum böyle bir uygulamayı, belki bir app vasıtası ile oluyordur, normalde Chrome de böyle bir özellik yok..
Ancak Google sonuçlarından açmak istediğinize "Ctrl" tuşuna basılı tutarak tıklarsanız yeni sekmede açılıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
Ancak Google sonuçlarından açmak istediğinize "Ctrl" tuşuna basılı tutarak tıklarsanız yeni sekmede açılıyor..
Zaten normalde böyle bir şey yok diye biliyorum bende. Ama chromede ne olduysa ayarlarını mı bozdum diye düşündüm ama ne yaptıysam düzelmedi. Ta ki format atasaya kadar. Bu durum benim için herhangi bir problem arz etmiyor. Sadece bunu da bilgi olarak öğrenmek için soruyorum. Çok merak ettim, acaba bunu önceden nasıl başardım diye. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme