Şimdi Ara

Windows 8 Lisansını Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Windows 8 kurulu Toshiba Satellite L855-14N model dizüstü bilgisayar aldım. Windows 8 kurulu geldi ve altında Windows 8 stickerı var. Dün Ubuntu kurarken bir aksilik yaptım ve bütün HDD silindi. 1 TB bomboş bir alan kaldı. Şimdi Windows 7 kurdum, ve Windows 8'e dönmek istiyorum ancak ürün anahtarım cihazın altında yazmıyor. Ürün anahtarları yeni cihazlarda BIOS'a gömülü geliyormuş. Ben bu ürün anahtarını nasıl kullanabilirim? Direk kurulum yaparsam ürün anahtarını otomatik bulur mu ve hangi versiyonu indirip kurmam gerekiyor? Pro değil normal sürüm kuracağım biliyorum ama piyasada çok fazla Windows 8 var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtAkdeniz

Merhabalar,

Geçen hafta Windows 8 kurulu Toshiba Satellite L855-14N model dizüstü bilgisayar aldım. Windows 8 kurulu geldi ve altında Windows 8 stickerı var. Dün Ubuntu kurarken bir aksilik yaptım ve bütün HDD silindi. 1 TB bomboş bir alan kaldı. Şimdi Windows 7 kurdum, ve Windows 8'e dönmek istiyorum ancak ürün anahtarım cihazın altında yazmıyor. Ürün anahtarları yeni cihazlarda BIOS'a gömülü geliyormuş. Ben bu ürün anahtarını nasıl kullanabilirim? Direk kurulum yaparsam ürün anahtarını otomatik bulur mu ve hangi versiyonu indirip kurmam gerekiyor? Pro değil normal sürüm kuracağım biliyorum ama piyasada çok fazla Windows 8 var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Büyük ihtimalle single language sürümü ve bunu internetten indirmenin şu anda imkanı yok.Bende var ama herhangibir yere yüklemedim nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.Ancak aşağıdaki adresten site sahibi ile bağlantı kurarak indirebilirsin.Ayrıca konu ile ilgili bilgilerde var.

http://8.enpedi.com/2013/02/windows-8-core-single-language-temiz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 24 Şubat 2013; 9:19:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba
    Büyük ihtimalle single language sürümü ve bunu internetten indirmenin şu anda imkanı yok.Bende var ama herhangibir yere yüklemedim nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.

Sizde Win 8 SL Türkçe iso dosyası varsa önce 2 bölümlük rar dosyası haline getirip (Herbiri 1,25 gb civarı) bir upload sitesine yükleyin. 4shared.com u tavsiye ederim, çok güvenli bir sitedir. Eğer Win 8 dosyası iso halinde değilse bir araçla (Örneğin Power Iso) iso haline getirmek gerek, ama bunu illa sizin yapmanıza gerek yok, dosyayı indiren de yapabilir.

Bunu yazmamın nedeni sizin de dediğiniz gibi bu sürümü bulmanın çok zor olması, siz yapabilirseniz aynı durumdaki bir çok kişiye büyük bir hizmet olur...

• Hayır arkadaşlar Single Language değil direk Windows 8 x64 Core sürümü. Yani herhangi bir Windows 8 kurulumu -hatta Pro da olur o da içeriyor MSDN olmak şartıyla- işime yarayacak. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtAkdeniz
    Hayır arkadaşlar Single Language değil direk Windows 8 x64 Core sürümü. Yani herhangi bir Windows 8 kurulumu -hatta Pro da olur o da içeriyor MSDN olmak şartıyla- işime yarayacak. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Orijinal Win 8 pro 64-Bit İngilizce işinize yararsa verebilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.