Bildirim
windows 8 pro build 9200
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İlk kurduğunuzda aktifleştirdiyseniz kayıt edildiği için başka bilgisayarda aktive olmaz.
MS desteği telefonla arayıp bileşen değiştirdiğiniz için tekrar kurulum yaptığınızı söyleyerek aktive edebilirsiniz.
Veya aşağıdaki işlemleri yaparak aktive etmeyi deneyebilirsiniz:
1- Windows Tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.
2- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
3- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.
4- Start ekranında arama kutucuğuna "cmd" yazın. Çıkan Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.
5- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.
6- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "Windows Etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın.
NOT: Bu çözüm alıntıdır. Forumdaki bir çok arkadaş başarılı olduğunu beyan etmişlerdir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wazzie
Selam arkadaşlar ben orj windows 8 pro sahibiyim daha önce kendi pc me kurdum fakat memnun kalmayıp windows 7 e geri döndüm..
Bu sabah annemin laptopa kurduk fakat aktifleşmiyor . email den onaylamama ragmen yardımcı olursanız sevinirim .
Aynı sorun bende de laptop'un harddiskini değiştirince oldu, Linkteki anlatılan yöntemi uygulayarak,Müşteri hizmetlerini telefon ile arayıp çözdüm. http://support.microsoft.com/kb/950929/tr -
teşekkürler arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam üzerinden çok zaman geçmiş ama ben geçen gün bilgisayarımı sıfırladım ( daha önce de yapmıştım olmamıştı). W8 Single Language Build 9200 yazıyor ve etkinleştirmemi istiyor. ProduKey ile key i buldum başka pc de kullanılıyor dedi sizin verdiğiniz yolu denemeye çalıştım MediaBootInstall'i bulamadım hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X