Bildirim
Windows 8 pro metro kısayolları çalışmıyor ??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tekrardan temiz kurulum yap (boot) olarak. Ayrıca kurulum aşamasında internet takılı olmasın. benimde başıma geldi. şu an sorunsuz kullanıyorum. -
sağol dostum ama ben direk yükseltme yaptım. Boot kopyasını almak için şimdi yükseltme programını çalıştırdığımda bu kez sizin bulunduğunuz alan için müsait değildir uyarısı gelip çıkıyor. Dolayısıyla cd yada usb ye kurulumu alamıyorum Nasıl bir yol izlememi önerirsin.
-
yükseltme programını çalıştırma..
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204
yukarıdaki linkten proğramı indir... sana verilen seriali yaz.. windows 8 pro yu indir. -
Teşekkürler.
Problemi ayarlardan yenileme ile çözdüm -
Yıllar sonra gelen hort.
Aynı sorunu yaşıyorum. Metrodaki simgelere basıyorum asimge büyüyüp ekranı kaplıyor. Ardından bir mavi ekran geliyor orada tıkanıyor. Ne yapmak gerekiyor hocam ayarlardan yazabilir misiniz? -
:) hatırlamıyorum ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X