Şimdi Ara

windows 8 sanal makine kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus x55a windows 8 bilgisayarda virtual box ve virtual pc yükledim programlar sorunsuz kuruluyor ve virtual boxı şuan kullanıyorum fakat ikisinde de no bootable medium found.system halted yazıyor.bu cümleden yanlış anlamadıysam kendim boot ayarlarından ilk seçimi cd yapmak istedim ama beceremedim yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cicoz11

arkadaşlar asus x55a windows 8 bilgisayarda virtual box ve virtual pc yükledim programlar sorunsuz kuruluyor ve virtual boxı şuan kullanıyorum fakat ikisinde de no bootable medium found.system halted yazıyor.bu cümleden yanlış anlamadıysam kendim boot ayarlarından ilk seçimi cd yapmak istedim ama beceremedim yardımcı olursanız çok sevinirim

VMware Workstation tavsiye ederim bu da kurulumu buyrun

• teşekkür ederim kardeş ama dedim ya program yüklemede hata yok. sorun bana yüklendikten sonra verdiği hata mesajı.bu hata mesajını çözemedim
  • Hocam bende daha önce o programları kurmuştum benzer hataları verince ve nette buna bir çözüm bulamayınca vmware workstation terfi ettim çok kullanışlı bir sorun olursa da verdiğim linkten konu ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsin. bu arada programla bir windows 7 kurulumunu yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: TeamViewer04

aynen WMware daha iyi ama 30 günlük deneme süresi veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junq

quote:

yok hocam :) full kullanmak istiyorsan pm atabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Junq

quote:

yok hocam :) full kullanmak istiyorsan pm atabilirim

ben gecen ay indirmeye çalıştım ama sitesindendi o şuan lazım değilde gene de atarsan zararı olmaz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok arkadaşlar denemediğim yol kalmadı ve hep system boot etmiyor diyor demekki fabrika ayarlarında bıosda bir bölümde bir şey var ondan da ben anlamıyorum ne biliyim çok da lazım dı bu şey bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicoz11

yok arkadaşlar denemediğim yol kalmadı ve hep system boot etmiyor diyor demekki fabrika ayarlarında bıosda bir bölümde bir şey var ondan da ben anlamıyorum ne biliyim çok da lazım dı bu şey bana

Belki yardımcı olur...http://www.youtube.com/watch?v=n9sDfUXsXjo
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim motan arkadaşım sanada olay çözüldü şimdi allaha şükür dağlara taşlara bir problem yok kral gibiyim şu an
  • Yahu iyide niye workstation kullanıyorsunuz ki?Windows 8 ile birlikte Hyper-V geldi.Sanallaştırma teknolojisi buda.Bence ekstra vmware workstation kullanmanıza gerek yok.

Hyper-V kurulumu'na buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter -- 3 Nisan 2013; 22:06:57 >
  • Motan kullanıcısına yanıt
    nası calısacagını anladm fakat usb nasıl tanıtcaz sanal pc ye onu cıkaramadım@Motan@Motan@Motan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurakca -- 22 Ağustos 2013; 13:34:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.