Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lyrasirius

her ikinize de teşekkürler yanıtlarınız için ,deneme1 ve Motan . yüreğime su serptiniz akşamım berbat oldu bir anda 539'u görünce . makbuz geldi mailde , orda da 539 yazıyor . nasıl böyle bir hata olur anlamadım . promo kodun yanında uygula butonu yoktu ve bende sonraki ekranda çıkacak herhalde dedim . destek hattı pazar kapalı , artık pazartesiye kadar ya sabır .. tekrar teşekkür ederim ilginize..

Ödemeyi yaptıysanız hemen bankanızı arayıp ödemeyi durdurmaya çalışın 29 yerine 539 çektiler diyerek, yoksa zorlanabilirsiniz parayı geri almak için...
  • quote:

evet , mail geldi .. makbuzda da 539 yazıyor .. indirmeyi iptal ettim derhal .. sıkıntı yaptığım husus bu zaten .. promosyon kutusunun olduğu ekrandan sonra ileriyi tıklayınca direk indirme başladı ..promosyon kodunun girildiği kutucuğun yanında uygula butonu yoktu .. dedim herhalde bir sonraki sayfada gösterecek ..fakat direk indirmeye başladı ..neler oluyor diye makbuzu görüntüleye tıkladım , bir baktım 539 yazıyor .. inboxa girdim baktım , mail gelmiş siparişiniz için teşekkürler filan , orda da 539 yazıyor ..

Benim kafam da karıştı, ödeme sayfasına gidip siz teyit etmeden ödeme yapılmaz ve indirme falan başlamaz. Sanırım teyit verdiniz farkına varmadan. Dediğim gibi önce bankadan durdurmaya çalışın, banka 24 saat açık telefonla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

evet , mail geldi .. makbuzda da 539 yazıyor .. indirmeyi iptal ettim derhal .. sıkıntı yaptığım husus bu zaten .. promosyon kutusunun olduğu ekrandan sonra ileriyi tıklayınca direk indirme başladı ..promosyon kodunun girildiği kutucuğun yanında uygula butonu yoktu .. dedim herhalde bir sonraki sayfada gösterecek ..fakat direk indirmeye başladı ..neler oluyor diye makbuzu görüntüleye tıkladım , bir baktım 539 yazıyor .. inboxa girdim baktım , mail gelmiş siparişiniz için teşekkürler filan , orda da 539 yazıyor ..

Benim kafam da karıştı, ödeme sayfasına gidip siz teyit etmeden ödeme yapılmaz ve indirme falan başlamaz. Sanırım teyit verdiniz farkına varmadan. Dediğim gibi önce bankadan durdurmaya çalışın, banka 24 saat açık telefonla..

şimdi baktım bu linkte iptal imkanı olduğu söyleniyorhttps://www.mswos.com/App_Repos/TOC/Windows8TC_tr-TR.pdf . ama bunun nasıl yapılacağı yazmıyor. böyle bir olaya inanamıyorum gerçekten.

• quote:

quote:

quote:

şimdi baktım bu linkte iptal imkanı olduğu söyleniyorhttps://www.mswos.com/App_Repos/TOC/Windows8TC_tr-TR.pdf . ama bunun nasıl yapılacağı yazmıyor. böyle bir olaya inanamıyorum gerçekten.

Sözleşmenin iade şartlarında yazıyor;

"8.2 Bir ürünü başka bir nedenle iade etmek isterseniz (örneğin, ürünün ayıplı olduğunu iddia etmeniz nedeniyle), yardım isteme
    hattıyla iletişime geçerek bizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. Bunun için, lütfen çevrimiçiwww.mswos.com adresinden sipariş
    inceleme bölümüne gidiniz ve ülkeniz için konulan iletişim verilerini takip ediniz."

Verilen web adresinde Türkiye için elektronik yazılım indirme desteği telefon numarasını 4446787 olarak vermiş, başlangıcı 0212 olsa gerek. Burayla iletişime geçip konuyu çözmeniz gerekmekte.

Sadece bu konu yüzünden değil, internette asla asıl kredi kartını kullanmamak gerek, henüz yoksa bankanızdan internete açacağınız bir hesap belirleyin ve bir sanal kredi kartı numarası alın, burada kısıtlı limit tutarak bir internet kazası sonucu büyük zarara uğramanızı engellemiş olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sözleşmenin iade şartlarında yazıyor;

"8.2 Bir ürünü başka bir nedenle iade etmek isterseniz (örneğin, ürünün ayıplı olduğunu iddia etmeniz nedeniyle), yardım isteme
    hattıyla iletişime geçerek bizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. Bunun için, lütfen çevrimiçiwww.mswos.com adresinden sipariş
    inceleme bölümüne gidiniz ve ülkeniz için konulan iletişim verilerini takip ediniz."

Verilen web adresinde Türkiye için elektronik yazılım indirme desteği telefon numarasını 4446787 olarak vermiş, başlangıcı 0212 olsa gerek. Burayla iletişime geçip konuyu çözmeniz gerekmekte.

Sadece bu konu yüzünden değil, internette asla asıl kredi kartını kullanmamak gerek, henüz yoksa bankanızdan internete açacağınız bir hesap belirleyin ve bir sanal kredi kartı numarası alın, burada kısıtlı limit tutarak bir internet kazası sonucu büyük zarara uğramanızı engellemiş olursunuz.

hakkınız var kredi kartı hususunda.bu deneyimle bunu öğrenmiş oldum.
    bu durum ayıplı ürün olarak kabul edilebilir mi bilemem fakat aldığınız her ne olursa olsun belirli bir süre içerisinde her türlü iade imkanı var. bu prosedürün nasıl işleyeceği artık çağrı merkezini aradığımda ortaya çıkacak. 7. maddede bu tam olarak belirtilmemiş fakat mümkün olduğunu bilmek rahatlatıcı. satış iptal edildiğinde lisans devre dışı kalacak ve başvurudan sonra en geç 10 gün içinde aynı ödeme kanalıyla geri ödeneceği söyleniyor.biraz uğraştıracaklar beni ama yapacak bir şey yok.

• quote:

bu durum ayıplı ürün olarak kabul edilebilir mi bilemem fakat aldığınız her ne olursa olsun belirli bir süre içerisinde her türlü iade imkanı var. bu prosedürün nasıl işleyeceği artık çağrı merkezini aradığımda ortaya çıkacak. 7. maddede bu tam olarak belirtilmemiş fakat mümkün olduğunu bilmek rahatlatıcı. satış iptal edildiğinde lisans devre dışı kalacak ve başvurudan sonra en geç 10 gün içinde aynı ödeme kanalıyla geri ödeneceği söyleniyor.biraz uğraştıracaklar beni ama yapacak bir şey yok.

Paranızı geri alırsınız, onda sorun yok, ama lisans iptali değil 29 tl sına lisansı satın alma hakkınızı istemelisiniz. Laptopunuzun faturasını tarayarak hazır edin, isteyebilirler..

• aynen öyle yapacağım. her ne kadar tedirgin olsam bile deneyeceğim 29 liraya almaya sanırım :) meşgul ettim sizi bütün gece , tekrardan çok teşekkür ederim ilginize. olan biteni buraya yazacağım hadise sonuçlandıktan sonra.
  • quote:

kredi kartınız varsa bankamatiktende internet hesabı açabilirsiniz,ve açtıktan sonrada pcnizden girip internet hesabınıza ordan hemen bir sanal kart alabilirsiniz alınca zaten size ayrı bir kart no ve güvenlik kodu veriyor bunu sadece internet alışverişlerinizde asıl karttan limit yükleyerek (internet hesabınızda tabiki bu işlemi yapıyorsunuz) örnek 29 tl yüklediniz asla daha fazlasını çekemez karşı taraf artı buna gün,ay yada saat süraside koyabilirsiniz limit yüklerken. örnek 2 saat belirlediniz 2 saat sonra süre dolunca limit otomatikman sıfırlanır. tavsiyem internetten alışverişlerinizde sanal kart kullanmanız

• Arkadaşlar ben key almıştım 29 liraya dün free dos laptop aldım masaüstünden indirdim win 8'i 32 bit inmiş 64 bit nasıl indirebilirim elimde keyim var. O windows 8 yükleyicisinde seçme yok nasıl inidriceğim 64 bit ?
  • Dostum şuan kullandığın pc 32 bit ise win 8 de 32 bit iner artık geçmiş olsun yapacak birşeyin yok yandı o keyde
  • nasıl yandı ya of böyle birşeymi olur ben ikiside tek dvdde sandım ya böyle işe
  • Aynı şeyi arkadaşım da yaşadı okumadan araştırmadan yapmasaydın keşke böyle şeylerle karşılaşmazdın geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Dostum şuan kullandığın pc 32 bit ise win 8 de 32 bit iner artık geçmiş olsun yapacak birşeyin yok yandı o keyde

yanmaz sadece 32 bit ile devam edebilir, daha önce de yazmıştım, 32 bit yükseltmesi sadece 32 bit ile olur o keyi 64 bit ile kullanamazsınız aksi takdirde işletim sisteminiz illegal (korsan) durumuna düşer.
    şurayı okuyun:http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-windows_install/32-bit-windows8-kullan%C4%B1yorum-64-bite/a48cdf65-ca9f-46f6-8438-a86a8d88a4c4
    kısaca 64 bit kursanız ve elinizdeki keyi kullanmaya kalksanız bile ilerde sorun yaşarsınız.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 10 Şubat 2013; 19:23:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

nasıl yandı ya of böyle birşeymi olur ben ikiside tek dvdde sandım ya böyle işe

Bir şey olmaz, 64 bit işletim sistemi kurulu bir bilgisayardan tekrar indir. Veya tanıdıgın birinde Windows 8 64 bit kurulum dvd'si varsa alıp kur. Elinde seri numarası olduğu sürece, sitesinden her zaman indirebilirsin diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Şubat 2013; 19:56:52 >
  • Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım, bugün için aktivasyon olsa bile 1-2 ay sonra key kara listeye düşer.
    hiç gerek yok bu numaralara.
    32 bit için aldığınız key sadece 32 bit içindir.
    en azından win 8 yükseltme için bu böyle.(mağazadan satın alınan dvd için durum farklı olabilir)
    öyle numara ile aktivasyon yapmaktansa nette yığınla crack var. 29/79 liraya yazık.
    DH da böyle şeyler olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım, bugün için aktivasyon olsa bile 1-2 ay sonra key kara listeye düşer.
    en azından win 8 yükseltme için bu böyle.(mağazadan satın alınan dvd için durum farklı olabilir)
    öyle numara ile aktivasyon yapmaktansa nette yığınla crack var. 29/79 liraya yazık.

Bilip bilmeden konuşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım, bugün için aktivasyon olsa bile 1-2 ay sonra key kara listeye düşer.

Ben konuşmuyorum microsoft konuşuyor.
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-windows_install/32-bit-windows8-kullan%C4%B1yorum-64-bite/a48cdf65-ca9f-46f6-8438-a86a8d88a4c4
    ha ben hem parayı veririm, gerekirse de cracklerim diyorsanız sorun yok. o zaman para ile almaya hiç gerek yok, crackla gitsin.

• Bakın windows ne diyor ....

32 bit Windows sürümünden 64 bit Windows 8 sürümüne yükseltme yapabilir miyim?
    Evet, ancak Yükseltme Yardımcısı'nı kullanarak yapamazsınız. Bilgisayarınız 64 bit özellikli bir işlemciye (CPU) sahip olmasına rağmen şu anda 32 bit Windows sürümü çalıştırıyorsa 64 bit Windows 8 Pro sürümünü yükleyebilirsiniz, ancak ürünü DVD olarak satın alıp özel yükleme gerçekleştirmeniz gerekir. Ülkenizde veya bölgenizde varsa, Windows 8 Pro'yu katılımcı bir satış noktasından satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünü Avusturya, Belçika, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Japonya, Hollanda, İspanya, İsviçre, Birleşik Krallık ve Birleşmiş Milletler'de Microsoft Mağazası'ndan da satın alabilirsiniz.

Lütfen Windows 8 Pro Paketinin Windows 8'den Windows 8 Pro'ya yükseltmek için kullanıldığını, çapraz altyapı yüklemelerine yönelik olmadığını ve medya içermediğini aklınızda bulundurun. Altyapıları değiştirmek istiyorsanız, Windows 8 Pro satın alın.

32 bitten 64 bit sürüme yükseltme yaptığınızda hiçbir dosya, ayar veya uygulamayı saklayamazsınız.

• "MALTHAEL"
    teşekkürler,
    En doğru bilgileri yıllardır DH dan öğrendik,
    Yaklaşık 5-6 mesajımda bunu vurgulamaya çalıştım,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Ben konuşmuyorum microsoft konuşuyor.
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-windows_install/32-bit-windows8-kullan%C4%B1yorum-64-bite/a48cdf65-ca9f-46f6-8438-a86a8d88a4c4
    ha ben hem parayı veririm, gerekirse de cracklerim diyorsanız sorun yok. o zaman para ile almaya hiç gerek yok, crackla gitsin.

1) Windows 8 için bu güne kadar çıkan tüm crack ler sahtedir ve sistemi bozmaktadır, sakın bu tarz exe programları bilgisayarınıza yüklemeyin.

2) Eğer elinizde orjinal olarak aktifleşmiş bir Window 8 iniz varsa (Pro veya Media Center farketmez) C:\Windows\System32\spp\store içerisindeki gizli dosyalar da dahil olmak üzere tümünü yedeklerek her şekilde ister 32 bit olsun ister 64 bit olsun aynı bilgisayarda kullanmak şartıyla yükleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken yeni sistem kurduktan sonra dosyaları aynı yere atıp yeniden başlattıktan sonra Windows'u etkinleştire tıklamak. Farklı bilgisayara yüklerseniz lisansınız güncellemelerden sonra kara listeye düşebilir, farklı kişilerle paylaşmayınız.

3) Windows'un sitesinde yazan herşeye inanmayın.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.