Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım, bugün için aktivasyon olsa bile 1-2 ay sonra key kara listeye düşer.
    hiç gerek yok bu numaralara.
    32 bit için aldığınız key sadece 32 bit içindir.
    en azından win 8 yükseltme için bu böyle.(mağazadan satın alınan dvd için durum farklı olabilir)
    öyle numara ile aktivasyon yapmaktansa nette yığınla crack var. 29/79 liraya yazık.
    DH da böyle şeyler olmamalı.

Bilip bilmeden konuşmayın

Ben konuşmuyorum microsoft konuşuyor.
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-windows_install/32-bit-windows8-kullan%C4%B1yorum-64-bite/a48cdf65-ca9f-46f6-8438-a86a8d88a4c4
    ha ben hem parayı veririm, gerekirse de cracklerim diyorsanız sorun yok. o zaman para ile almaya hiç gerek yok, crackla gitsin.

Ms e kalsa bu lisans ile temiz yükleme de yapılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükseltme kampanyası bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durakhan

Yükseltme kampanyası bitti mi?

önceden promosyon kodu olanlar için şubat sonuna kadar devam ediyor.

• Orjinal Windows 8 için UEFI bios ve secureboot özelliği şart mı? Yükseltme aracı güvenli açılış (secureboot) özelliği yok diyor ama anakart üretici sitesinde Win8 destekleniyor yazıyor?Hangisine inanayım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 11 Şubat 2013; 11:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3X3CUT0R

Orjinal Windows 8 için UEFI bios ve secureboot özelliği şart mı? Yükseltme aracı güvenli açılış (secureboot) özelliği yok diyor ama anakart üretici sitesinde Win8 destekleniyor yazıyor?Hangisine inanayım şimdi

İkisine de inanın, UEFI yeni bios arayüzüdür, her anakartta, özellikle ucuzlarda yoktur, ama bu Windows 8 kurmak için bir engel değildir, sadece secure boot özelliği olmayacaktır ki bence olmaması daha iyi..
  • pc min anakartı değiştiğinden 29 tl ye aldığım win 8 i tekrar kuramıyorum.destek hattını aradığımda şu an kurulu olan win 7 nin ürün anahtarını istediler ,win 7 bende korsan olduğundan win 8 i aktifleştirmediler.öneriniz var mı ?
  • Arkadaşlar ben Windows 8 PRO'yu aldım.Fakat ürün anahtarının olduğu dekont masaüstü bilgisayarımda kaldı.Ben şu an dizüstü bilgisayarımdayım ve Windows 8 PRO'yu indirmek istiyorum.Ürün anahtarımı nereden öğrenebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

pc min anakartı değiştiğinden 29 tl ye aldığım win 8 i tekrar kuramıyorum.destek hattını aradığımda şu an kurulu olan win 7 nin ürün anahtarını istediler ,win 7 bende korsan olduğundan win 8 i aktifleştirmediler.öneriniz var mı ?

Pm attım.
  • Süper anlatım
    Yararlı Paylaşım
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epimetheus

quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayratron

quote:

quote:

quote:

Ben sürekli Windows 8 Yükseltme Yardımcısı ''İç Hata: Tarama raporu alınırken hata oluştu.'' hatası alıyorum. Çözümü bilen var mı?

Bu hatayı hala alıyorum. Bir türlü kurulumu yapamadım. Yardımcı olacak var mı?

o hata bendede var bi çözüm bulabilen yokmu yahu?

indirdiğiniz Windows 8 Yükseltme Yardımcısı programını silin.
    C: \ Users \ <kullanıcı> \ AppData \ Local \ Microsoft \ WebSetup klasörünüde silin Windows 8 Yükseltme Yardımcısı programını gelen mailden çalıştırıp tekrar indirin ve yönetici olarak çalıştırın keyinizi girin ve indirin bendede indirme sorunu vardı bu şekilde problemsiz olarak indirebildim.

Dediklerinizin hepsini yerine getirdim. Yine aynı hatayı alıyorum :(

Umarım 31ocağa kadar bu sorunu çözebilen çıkar. Yoksa windows 8 hayalim güme gitcek

Merhaba

Ben bu sorunu çözdüm. İnternette araştırdığımda sanal sürücülerin (Daemon Tools vb.) ve başka programların bu hatayı vermesine neden oluyormuş. Eğer varsa böyle programlar kaldırıp deneyin. Ben kaldırıp denedim ama yine hata vermişti. Bende bilgisayara Virtualbox ile Windows 7 kurup oradan Windows 8 iso dosyası oluşturdum.

Daemon tools u kaldırdım. Bios u update ettim. Olmuyor yine aynı hata. Bari sizin dediğiniz gibi virtualbox la yapıyım. Nasıl yaptınız anlatırmısınız. Bende windows 7 olarak recovery dwd leri var. Windows 7 yi korsan dwd den mi kurdunuz?

Ben kendi sorularıma yanıt buldum. İlerde sorun yaşayacak arkadaşlara yardımı dokunur. Yardım edenlere teşekkürler. Tarama raporu hatasını ne yaptıysam düzeltemedim. En sonunda recovery yaptım C ye. Sorun çözüldü. Diğer sorunumda windows 8 dwd si hakkındaydı. Dwd ücreti toplam 36.99+29.99 oluyor.

• Arkadaslar şimdi temiz kurulum için dvd yi taktım. Serial girin yazdı giriyorum ama kabul etmiyor.win8 we couldnt verify the product key diyor. Çözümü bilen varmı neden böyle oldu

• Arkadaşlar windows 8 dvd-rw sürücünüzü görmezse eğer şu adımları uygulayarak düzeltebilirsiniz.

Sorun:

Aygıt yöneticisinde CD-ROM un üzerinde bir ünlem işareti var ve bilgisayarıma girdiğimde CD-Rom gözükmüyo aygıt yöneticisinde aygıt durumunda şu yazıyo “Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)

Denenmiş Çözümü :

Değerli arkadaşlar bunu nedeni donanımsal değil tamamen registry de yapılan bir değişikliktir.Muhtemelen bir CD yazma programı tarafından bozulmuştur.Ama bir kaç adımda kolayca halledebiliriz

Önce Çalıştırdan (RUN) regedit yazıyoruz ve kayır defterine giriyoruz sonra aşağıdaki yolu takip ediyoruz

a)”HKEY_LOCAL_MACHINE”

b)”SYSTEM”

c)”CurrentControlSet”

d)”Control”

e)”Class”

f) Buraya dikkat ediniz {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318**.

DİKKAT: Ctrl + F kombinasyonu ile tam olarak burayı yazın : {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 ardından yandaki pencereden gerekli işlemleri yapın.

Tam yol olarak böyle oluyor Alıntı: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-B C1-08002BE10318** g)

yukardaki anahtara tıkladığımızda solda bir liste çıkacak o listede yer alan “Upperfilters” ve “Lowerfilters”, değerlerini siliyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz…

NOT : Eğer bu değerleri kaldırdıktan sonra CD yazan programınızda hata oluşursa tekrar yüklediğinizde hiç bir problem kalmaz…

NOT 2: Bazı durumlarda LowerFilters çıkmıyor , siz yine de Upperfilters i silin ve kayıt edip bilgisayarınızı yeniden başlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 14 Şubat 2013; 12:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

Arkadaşlar windows 8 dvd-rw sürücünüzü görmezse eğer şu adımları uygulayarak düzeltebilirsiniz.

Sorun:

Aygıt yöneticisinde CD-ROM un üzerinde bir ünlem işareti var ve bilgisayarıma girdiğimde CD-Rom gözükmüyo aygıt yöneticisinde aygıt durumunda şu yazıyo “Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)

Denenmiş Çözümü :

Değerli arkadaşlar bunu nedeni donanımsal değil tamamen registry de yapılan bir değişikliktir.Muhtemelen bir CD yazma programı tarafından bozulmuştur.Ama bir kaç adımda kolayca halledebiliriz

Önce Çalıştırdan (RUN) regedit yazıyoruz ve kayır defterine giriyoruz sonra aşağıdaki yolu takip ediyoruz

a)”HKEY_LOCAL_MACHINE”

b)”SYSTEM”

c)”CurrentControlSet”

d)”Control”

e)”Class”

f) Buraya dikkat ediniz {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318**.

DİKKAT: Ctrl + F kombinasyonu ile tam olarak burayı yazın : {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 ardından yandaki pencereden gerekli işlemleri yapın.

Tam yol olarak böyle oluyor Alıntı: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-B C1-08002BE10318** g)

yukardaki anahtara tıkladığımızda solda bir liste çıkacak o listede yer alan “Upperfilters” ve “Lowerfilters”, değerlerini siliyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz…

NOT : Eğer bu değerleri kaldırdıktan sonra CD yazan programınızda hata oluşursa tekrar yüklediğinizde hiç bir problem kalmaz…

NOT 2: Bazı durumlarda LowerFilters çıkmıyor , siz yine de Upperfilters i silin ve kayıt edip bilgisayarınızı yeniden başlatın
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 14 Şubat 2013; 19:11:08 >

• merhaba arkadaşlar. bugün sıfırdan format atarak windows 8'e geçtim ama etkinleştirme yapamadım. ilk mesajda denen regedit olayını da denedim ama bir sonuç alamadım. "etkinleştirme sunucusu ürün anahtarı kilidinin açılma sınırını aştığını bildirdi." hatası alıyorum. format atmadan önce sanal bilgisayarda denemiştim sanırım ondan dolayı bu hata veriyor çünkü başka hiçbir kurulum yapmadım.

bunun üzerine telefonla aktivasyon yapmak istedim. 7 haneli sayılardan oluşan 9 grubu telefonda girmeye çalışıyorum. ilk 7 haneli grupta sorun yok. ikinci 7 haneli grupta 6 haneyi girince tamam deyip üçüncü grubu girmemi istiyor. üçüncü grupta da ilk 6 haneyi girince yanlış var deyip duruyor, 7. rakamı tuşlayamıyorum. nerede yanlış yapıyorum arkadaşlar. yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabradres

merhaba arkadaşlar. bugün sıfırdan format atarak windows 8'e geçtim ama etkinleştirme yapamadım. ilk mesajda denen regedit olayını da denedim ama bir sonuç alamadım. "etkinleştirme sunucusu ürün anahtarı kilidinin açılma sınırını aştığını bildirdi." hatası alıyorum. format atmadan önce sanal bilgisayarda denemiştim sanırım ondan dolayı bu hata veriyor çünkü başka hiçbir kurulum yapmadım.

bunun üzerine telefonla aktivasyon yapmak istedim. 7 haneli sayılardan oluşan 9 grubu telefonda girmeye çalışıyorum. ilk 7 haneli grupta sorun yok. ikinci 7 haneli grupta 6 haneyi girince tamam deyip üçüncü grubu girmemi istiyor. üçüncü grupta da ilk 6 haneyi girince yanlış var deyip duruyor, 7. rakamı tuşlayamıyorum. nerede yanlış yapıyorum arkadaşlar. yardımcı olabilir misiniz?

Telefonla destek anında müşteri hizmetlerine bağlan, canlı destekle yardımcı oluyorlar, ben öyle yapmıştım.
    microsoft müşteri canlı destek hattı Hafta içi mesai saatlerinde çalışıyor.
    ama ürün gerçekten orijinal ise

• müşteri hizmetleri haftaiçi çalışıyor da ben de haftaiçi çalışıyorum. laptop'ı yanımda taşıma gibi bir durumum söz konusu değil. yani müşteri temsilcisine ulaşarak halletmem çok zor bir durum. ürün orijinal. ürün anahtarı mail adresimde duruyor.
  • 539tl görünüyyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabradres
    müşteri hizmetleri haftaiçi çalışıyor da ben de haftaiçi çalışıyorum. laptop'ı yanımda taşıma gibi bir durumum söz konusu değil. yani müşteri temsilcisine ulaşarak halletmem çok zor bir durum. ürün orijinal. ürün anahtarı mail adresimde duruyor.

Anahtar MS da kitlenmiş, legal yoldan ancak müşteri hizmetleri açar..
  • Eyvallah hocam. Artık bilgisayarı arkadaşa vereceğim O halletsin bir şekilde.
  • Merhabalar, samsung np535uac-s01 amd a6 model ultrathin bilgisayarıma kampanya fiyatından (29tl) yararlanarak windows 8pro yu dün gece kurdum. Kurulum felan sıkıntısız oldu ancak kablosuz ağ bağlantısı gözükmüyor. kablolu bağlanıyor, ancak kablosuz bağlantı ve kablosuz işareti gözükmüyor. sorun neden olabilir acaba? kablosuz sürücülerinimi yüklemem gerekiyor acaba? bluetooth gözüküyor, wireless gözükmüyor?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.