Şimdi Ara

Windows 8 TP-LİNK WN722N driver yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
13.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bilgisayarıma Windows 8 yükledim ve TpLink WN722N cihazım var pcye bağlıyorum driveri olmadığı için çalışmıyor.
    Yardım edin

• Arkadasin verdigi yerden win7 icin olani indir. 32 64 olmasina dikkat eT. Windows 8 basligina git ana konu var benim actigim orda anlatildigi sekilde yukle driveri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Arkadasin verdigi yerden win7 icin olani indir. 32 64 olmasina dikkat eT. Windows 8 basligina git ana konu var benim actigim orda anlatildigi sekilde yukle driveri.

merhaba
    wn 722n var.

daha önce win 8 yüklüyken laptopta kurmuştum driverını. onkyo cihazımı networklu hale getimiştim.

şimdi win 7 yüklü. bir kaç defa win 7 driverını yüklemeye çalıştım az önce ama olmadı. görünmüyor.
    bir kaçfarklı win7 driverı yükledim sitesinden ama olmadı.
    yardım lütfen.
    nedir sorun ? neden çalışmıyor
  • bu cihazda v1 v2 diye versiyonlar var doğru driver'ı indiremediniz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

TIKLA & İNDİR

bu şekilde yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mart 2013; 18:26:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

TIKLA & İNDİR

bu şekilde yükle.

sayın bjk ali,
    farettimki, laptopa taktığımda çalışıyor.

onkyo marka network özellikli müzik setim var. hem ethernet hem de de usb adapter ile wifi olarak bağalanabiliyor internet radyolarına. yada dlna ile laptop a.

ilk aldığım zaman windows 8 yüklü idi laptop ta. tp link in driverını kurup onkyo ya taktığımda çalışmıştı internet radyoları.

ama yanlışlıkla internet ayarlarına girdim ,DHCP enable (aktif et) yaptım ve ip adresi, subnet mask gibi değerler hep 0 . 0 . 0 . 0 oldu.
    internete bağlanmamaya başladı. ben de windows 7 yüklü laptopımla yeniden driver kurdum acaba tp link in ayarları mı bozuldu diye.

ayarlarım şu şekilde. yanlış olan nedir? neyi düzeltmem lazım. internet connection failed diyor tp link usb adapter i onkyo ya takınca. ama laptopa takınca çalışıyor.

Linksys wag320 n modemim var, tp link wn722n usb adapter var. samsung 9 serisi ultrabook var ve onkyo n755 network özellikli hifi müzik seti var

şu an ayarlar şu şekilde

modem ayarlarına girdim 192.168.1.1 ile.

yerel ip adresi : 192.168.1.1
    alt ağ maskesi : 255.255.255.0
    dhcp sunucusu: başlangıç ip adresi 192.168.1.100
    kablosuz ayarları: el ile , wpa2 kişisel , TKIP veya AES seçili .mac filtresi devre dışı

onkyo müzik setimde ise ayarlar ;

ip adres . 192.168.1.100
    dns server 8.8.8.8
    gateway 192.168.1.1
    subnet mask 255.255.255.0
    dhcp:devre dışı

normalde 5 tane ağ buluyor laptopım.
    tp linki laptopa takıyorum. ( şifre vs girmiyorum) 10 tane daha buluyor.

aynı şekilde tp link usb yi götürüp onkyo ya takıyorum. şifre vs sormuyor zaten. ağ durumuna bakıyorum. connection failed diyor. neden bağlanamıyor acaba.

ben bu işlerden pek anlamam da anlayan bir arkadaş ayarladı sağolsun bu ayarları. acaba yanlışlık mı yaptık?

bilgisayarımın ağ ayarları da şöyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 9 Mart 2013; 18:53:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip adresini otomatik aldirt dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey değişmedi
  • Merhabalar ;

TL-WN722N cihazınızın windows8 için uyumluluğu aşağıdaki driver üzerinden yapabilirsiniz. İyi günler Dileriz

TL-WN722N Windows 8 Driver
  • tp link i takıp normal ethernet kablosunu çıkardığımda modem internet yaymayı durduruyor yani
    ethernet kablosu takılıyken nete girebiliyorum hem wireless hem normal
    takılı değlken başka bir cihazdan bile giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Merhabalar ;

TL-WN722N cihazınızın windows8 için uyumluluğu aşağıdaki driver üzerinden yapabilirsiniz. İyi günler Dileriz

TL-WN722N Windows 8 Driver

bunu nasıl yükleyeceğiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.