Şimdi Ara

Windows 8 ve Antivirüs Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaptığım araştırmalar sonucunda eriştiğim bir çok kaynakta, Windows 8 ve üzerinin bilgisayarda Antivirüs bulundurmaya gerek kalmayacak şekilde yazıldığı, kendi içinde kaliteli bir antivirüs ve güvenlik uygulamasının olduğu söyleniyor. Ön tanımlı olarak geliyormuş. Bu konuyla ilgili bir kaç sorum aşağıda...

• Bu doğru mu?
    • Doğruysa bu güvenlik önlemine ne kadar güvenebilirim?
    • Bu kendi kendine aktif mi oluyor yoksa ben mi bişeyler yapıyorum? Zira Malwarebytes Antimalware'nin bulduklarını tanıdığına şahit olmadım daha.
    • Yeri gelmişken MalwareBytes kullanıyorum, sizce antivirüsün yerini tutar mı?
    • İnternet alışverişi ve İnternet bankacılığı sık sık kullandığım çözümler öneriniz nedir?
    • Sizce Microsoft'a güvenmeli miyim yoksa kendi önlemimi almalı mıyım?

Teşekkürler...

• +10yıllık pc kullanıcısıyım su zamana kadar hiç antivirüs programı kullanmamıştım win 8.1de defender trojen bulunca cok sasırmıstım :)
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    hocam bizim başımıza gelmez, olmaz olmaz deriz sonra çat diye mail adresi çalınır. facebook gider. hayır bunların hiç biri önemli değil, geri alırız önlemini aldık ama; bunları yapan banka bilgilerinide çalar. sıklıkla kullanıyorum çünkü. bankaların sms şifresi uygulaması olmasa hepten panik yapmak lazım; ama yinede tedbiri elden bırakmıyorum. geçen gün mail adresime giremedim. kendini kilitlemiş, girdiğimde anladım ki mailimden bir sürü spam gönderilmiş. nasıl ele geçirdilerde haberim olmadı yani?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.