Şimdi Ara

Windows 8 ve mobil dunyanin kurtulusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size cok begendigim Microsoft Surface tableti savunacagim

Oncelikle ilk olarak mantikli gelen tabletlerin ne kadar ucuz bir sey oldugundan bahsedeyim.
    Android platformu guzel ama cok sınırlı uygulama sayisi berbat. Google Play haric indirdiginiz uygulamalara guvenemiyorsunuz. Oysa windows platformunda internetteki belli sitelerde olan milyonlarca uygulamanin tadini cikariyorsunuz.
    iOS App Store guzel ama o zaman da Apple in onlarca sınırlandırması yuzunden mobil platform bir ise yaramiyor.
    Yazici driver i desteklemiyor ve daha onlarca driver destegi isteyen cabalariniz bosa gidiyor.
    Bilgisayar icin site tasarimlari sörf keyfinizi bitiriyor.

Zayif teknikteki cihazlar yuzunden dogru durust oyun moyun oynanmiyor.
    Yine ayni sebepten(ve ureticilerin mobil cihazlarini , yeni cihaz alin diye bozuk yapmasi) isinize en cok yarayacagi zaman sizi yari yolda birakiyor.
    Aslinda ben mobil platformu lanetlemiyorum eksiklerini soyluyorum.
    Bunun tam tersi de olabilir yaninizda tasidiginiz telefon size cok iyi yardimci olabilir.
    Oysa Surface yakinda Win7 de calisacak her uygulamayi destekleyecek. İntel li ilk guclu tablet. Bir DVD adaptoru ile tum driver leri acabilirsiniz.
    Her seye uyumlu ! Ayrica metro sayesinde mobilin keyfini de cikarabilirsiniz.
    Olsun yine de mobil platformu berbat degil .ama şimdi özgürlük zamani

Sonunda o bizi yari yolda birakan sadece heves icin aldigimiz tabletlere kalmiyoruz.

İste sonunda bekleneni karsilayan bir mobil platfomu geldi.

Yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycan0 -- 5 Kasım 2012; 17:09:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HAklısınız. Bilişim teknolojilerinde donannım ve yazılım birbirinden ayrılamaz . Yüksek donanımlı ürün yapıp yazılım desteği sunamazsanız hiçbir işe yaramaz. Android tabletin var ama internete girmekten öte birşey yapmıyorsanız neye yarar 4 çekirdekler güçlü gpu lar. BU tür tartışmalar aslında tabletler ile başlamadı. Daha öncesinde windows - linux çekişmesi olarak karşımıza çıktı. Her ne kadar iyi olsa da linux kullanıcılarının sayısı belirli bir seviyenin üzerine çıkamadı. Birbirine tablet olarak rakip 2 oluşum vardı . HEr ne kadar pahalı da olsa apple her zaman sağlamlığını korudu. Son kullanıcıya hizmetinden ödün vermedi. Şimdi ondan daha güçlü bir rakip microsoft piyasaya girdi. Tahminim android eğer devrim niteliğinde kendini geliştiremezse erir gider. Yada internet surf maknaları olmaktan öteye gidemez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.