beyler windows 8 attım internetde gezerken bellek azaldı hatası alıyorum ve pc arada siyah ekran veriyo ve yeniden başlatıyo virüs yok %100 eminim diskleri birleştirdim atdım yok önceden böyle bişey yokdu şimdi olmaya başladı önceden 8 de güzel oynardım tık yokdu 7 kuruyorum sorun yok
beyler windows 8 attım internetde gezerken bellek azaldı hatası alıyorum ve pc arada siyah ekran veriyo ve yeniden başlatıyo virüs yok %100 eminim diskleri birleştirdim atdım yok önceden böyle bişey yokdu şimdi olmaya başladı önceden 8 de güzel oynardım tık yokdu 7 kuruyorum sorun yok
raminiz az geliyor arkaplanda açık olan uygulamaları kapatıp dolaşmayı deneyin bir program şişiyor ramde. birde sanal belleği artırmayı deneyin
2gb ramde çalışmaz diye birşey yok fakat program filan fazla yükleniyorsanız 2gb ram kesinlikle az gelecektir, bu şekilde hdd yi çok yorarsınız, hı program filan kurmuyorum, büyük çaplı oyunlar oynamıyorum , internet kullanıcısıyım derseniz 2gb işinisi görür...
8.1 geç. yok 8 de kalacağım diyorsan güncelle sistemi.
yarıdmlarınız için çok teşekürler oyun falan oynuyorum vee interneti çok sık kulanıyorum 4gb daha ekleme yapacağım ve 8.1 kurup deniycem sorun çözülür büyük ihtimal o zaman belirtirim
4gb ekleme yaptım sorun çözüldü şuan %10 %15 falan kulanıyor sorun düzeldi :)