Şimdi Ara

Windows 8 (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler windows 8 attım internetde gezerken bellek azaldı hatası alıyorum ve pc arada siyah ekran veriyo ve yeniden başlatıyo virüs yok %100 eminim diskleri birleştirdim atdım yok
    önceden böyle bişey yokdu şimdi olmaya başladı önceden 8 de güzel oynardım tık yokdu 7 kuruyorum sorun yok

Sistem Özeliklerim:
    İntel Core i3 3220 İşlemci
    GA-H55M-S2 (rev. 1.3) Anakart
    Kingston 2gb DDR3 1333mhz Ram
    samsung 500gb hdd
    ATİ Powercolor HD5670 1gb ddr3 128bit ekran kartı
    xılence 500w power supply

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanAcs50

beyler windows 8 attım internetde gezerken bellek azaldı hatası alıyorum ve pc arada siyah ekran veriyo ve yeniden başlatıyo virüs yok %100 eminim diskleri birleştirdim atdım yok
    önceden böyle bişey yokdu şimdi olmaya başladı önceden 8 de güzel oynardım tık yokdu 7 kuruyorum sorun yok

Sistem Özeliklerim:
    İntel Core i3 3220 İşlemci
    GA-H55M-S2 (rev. 1.3) Anakart
    Kingston 2gb DDR3 1333mhz Ram
    samsung 500gb hdd
    ATİ Powercolor HD5670 1gb ddr3 128bit ekran kartı
    xılence 500w power supply

raminiz az geliyor arkaplanda açık olan uygulamaları kapatıp dolaşmayı deneyin bir program şişiyor ramde. birde sanal belleği artırmayı deneyin
  • 2gb ramde çalışmaz diye birşey yok fakat program filan fazla yükleniyorsanız 2gb ram kesinlikle az gelecektir, bu şekilde hdd yi çok yorarsınız, hı program filan kurmuyorum, büyük çaplı oyunlar oynamıyorum , internet kullanıcısıyım derseniz 2gb işinisi görür...
  • 8.1 geç. yok 8 de kalacağım diyorsan güncelle sistemi.
  • yarıdmlarınız için çok teşekürler oyun falan oynuyorum vee interneti çok sık kulanıyorum 4gb daha ekleme yapacağım ve 8.1 kurup deniycem sorun çözülür büyük ihtimal o zaman belirtirim
  • 4gb ekleme yaptım sorun çözüldü şuan %10 %15 falan kulanıyor sorun düzeldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.