Şimdi Ara

Windows 8, yeni toplanmış sistem, donma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

WD 1 TB Caviar Blue

8 gb ram Kingston

Arkadaşlar sistem bu, 2 hafta civarı oldu toplayalı.. Ara ara kasmalar oluyor ve görev yöneticisini bile açamıyorum bu tip durumlarda.. Özellikle oyun için topladığım bu sistem oyunlarda kasma yapınca haliyle deli oluyorum ve çareyi resette buluyorum..

Cpudan kaynaklanabileceğini düşünerek ısı değerlerine baktım, Boşta 29-30 derecelerde..
    Yani soğutmayla alakalı olacağını düşünmüyorum, özellikle bu havalarda...

Windows 8 işletim sistemi yüzünden mi acaba bu, fikilerinizi bekliyorum.. Yoksa ağlamak istiyorum!

• ricky10 kullanıcısına yanıt
    senin pcnin donma sorunu sıcaklıkla alakası yok, bu saderce donanımla alakalı bir sorun windows8 toplama pc'lerde donma yapa biliyor,
    EVET bu donma sorunları win8'le alakalı bir durum,eğer win7'yi yüklersen donma sorunu ortatad kalkacak.
    Tavsiye! Anakar östündeki tüm donanımı sök(e.kartı ram vs) normal bir silgi ile sil geri tak, anakart bilini çıkar 9saniye bekle sonra geri tak,format CD'sini tak yeniden format at düzelecektir ben öyle çözmüştüm,
    Başka çözümlerde var ama en sağlamı bu. googledan win8 donma sorunu diye yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricky10

MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

WD 1 TB Caviar Blue

8 gb ram Kingston

Arkadaşlar sistem bu, 2 hafta civarı oldu toplayalı.. Ara ara kasmalar oluyor ve görev yöneticisini bile açamıyorum bu tip durumlarda.. Özellikle oyun için topladığım bu sistem oyunlarda kasma yapınca haliyle deli oluyorum ve çareyi resette buluyorum..

Cpudan kaynaklanabileceğini düşünerek ısı değerlerine baktım, Boşta 29-30 derecelerde..
    Yani soğutmayla alakalı olacağını düşünmüyorum, özellikle bu havalarda...

Windows 8 işletim sistemi yüzünden mi acaba bu, fikilerinizi bekliyorum.. Yoksa ağlamak istiyorum!

format at

• quote:

Orijinalden alıntı: er36po

senin pcnin donma sorunu sıcaklıkla alakası yok, bu saderce donanımla alakalı bir sorun windows8 toplama pc'lerde donma yapa biliyor,
    EVET bu donma sorunları win8'le alakalı bir durum,eğer win7'yi yüklersen donma sorunu ortatad kalkacak.
    Tavsiye! Anakar östündeki tüm donanımı sök(e.kartı ram vs) normal bir silgi ile sil geri tak, anakart bilini çıkar 9saniye bekle sonra geri tak,format CD'sini tak yeniden format at düzelecektir ben öyle çözmüştüm,
    Başka çözümlerde var ama en sağlamı bu. googledan win8 donma sorunu diye yaz.

evet sanırım haklısınız.. win7 kurmak en hayırlısı olacak gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.