Şimdi Ara

WİNDOWS 8 YENİLEMEDEN SONRA İNANILMAZ YAVAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bilgisayarımda açılırken windows gezgini başlatılamadı hatası veriyordu ve masaüstü gelmiyordu hiç bir ikon yoktu bende yenileneme yaptım bir kaç programımı özelllikle oyunlarımı kaldırdı ve pc düzeldi ama inanılmaz yavaşladı bilgisayar nedendir acaba ve ne yapabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sayko57

merhaba bilgisayarımda açılırken windows gezgini başlatılamadı hatası veriyordu ve masaüstü gelmiyordu hiç bir ikon yoktu bende yenileneme yaptım bir kaç programımı özelllikle oyunlarımı kaldırdı ve pc düzeldi ama inanılmaz yavaşladı bilgisayar nedendir acaba ve ne yapabilirim...

http://8.enpedi.com/2012/06/windows-8-bilgisayar-yenileme.html

Burda ki makaleyi oku,eğer sistemle çakışan program var ise kaldırır diyeceğim ama mantıklı gelmiyor acaba kurduğunuz W8 DVD sıkıntı mı mevcuttu.Makaleye bakarak tekrar yenileyin.
  • T.GhostNetwork kullanıcısına yanıt
    özel mesaj attım
    makaleyide okudum ama bir cevap bulamadım
  • sayko57 kullanıcısına yanıt
    Böyle sorunların genelde çözümü bulunamiyor basit şekilde bilgisayarı tümüyle sıfırlıyorsun sorun çözülür en sağlıklısı . Win8 de Ayarlar kısmında "bilgisayar ayarlarını değiştir" var en alatta oraya girip "Genel" kısmında en altta full format ve dosyaları kaybetmeden bilgisayarı sıfırlama var ikisinden birini uygulamanı öneririm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Eylül 2013; 1:32:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.