Şimdi Ara

WİNDOWS'A FORMAT ATAMIYORUM!!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR WİNDOWSUM ÇÖKME AŞAMASINA GELDİ TEMİZ BİR FORMAT ATAYIM DEDİM KENDİNE GELİR DEDİM. AMA FORMAT BAŞLANGICINA GELDİĞİ ZAMAN "BİLGİSAYARINIZA BAĞLI HERHANGİ BİR SABİT SÜRÜCÜ BULUNAMADI" HATASINI VERİYOR. AMA ŞUNDA ŞUNA DİKKAT ETTİM TESADÜFEN MP4 BİLGİSAYARA TAKILI İKEN FORMAT ATMAYA ÇALIŞTIM ORDA BENİM MP4 Ü GÖRDÜ. SANIRIM SORUN ŞU MP4ÜN DOSYA FORMATI FAT32 AMA BENİM HDD NTFS BİLMİYORUM NEDENSE NTFS DOSYA FORMATLI HARDİSKİ GÖRMÜYOR HALBUKİ BU DOSYA SİSTEMİNİ AYNI CD İLE YAPMIŞTIM BİLGİSİ OLAN YARDIM EDERSE ONA ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM

• hocam xp yi kurabilmen için başlagıç disketi oluşturman lazım....yani hdd den sata ise bazı anakartlar satayı direk tanımıyabiliyolar o yüzden anakaart cd si içinde bulunan sata-raid dosyasını diskete takıp farmat atmaya başlarken f6 tusuyla disketten başlatman gerekli....
  • HOCAM SANIRIM DOS ORTAMINDA BİR BAŞLANGIÇ DİSKETİNDEN BAHSEDİYORSUN. ONU YAPTIM DOS A GİRİNCE HDD LERİN HİÇ BİRİNİ GÖRMÜYOR. AMA İLK AÇILIŞTA BİOS İKİ HARDİSKİ GÖRÜYOR. DEDİĞİN DOĞRU HARDİSKLERİN İKİSİDE SATA İLK HARDİSKİ TAKTIĞIM ZAMAN(1 YIL ÖNCEYDİ) SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE WİNDOWS U KURDUM. ANLAMADIĞIM ŞİMDİ NEDEN GÖRMÜYOR. HOCAM YİNEDE BİLGİLERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. DEDİĞİNİ TEKRAR YAPACAM.
  • hocam bu arada sizin dediğinizi yapamıyorum benim bilgisayarda floppy yok dediğinizi farklı bir yöntemle yapabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinay_215

hocam bu arada sizin dediğinizi yapamıyorum benim bilgisayarda floppy yok dediğinizi farklı bir yöntemle yapabilirmiyim

BURADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 14 Haziran 2007; 23:48:00 >
  • hocam çok tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinay_215

hocam çok tşk ederim

TEşekkürü konuyu hazırlayan arkadaş daha çok hakediyor. Emek vermiş böyle güzel bir resimli anlatım yapmış. Benimde çok işime yarıyor.
  • aslinsa satayi sürücüsünü bir kere kurdugun zaman bir daha kurman gerekmiyor istedigin format at
    cünkü ben önceden nforce 3 serisini kullanmistim ordada plus&play satayi desteklemedigi yaziyordu evet ilk anakarti taktigimda desteklemedi windows ortaminda sürücüsünü yükledim sonra format attim sürücü istemedi cogu kez format atmama ragmen sürücü istemedi eger hala mp4 bagliysa onu cikarip format atmayi dene olmadi biosa bir göz at belki deaktiv yapmistir hddleri son care olarakda baska bir windows cdsi ile dene..
    hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.