Şimdi Ara

windows açılı sorunu YARDIMM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar windows açılışı ile ilgili sorunum var

SORUN:
    windows açılıyor.windows yazısı ve altından sağa doğru kayan süresi dolumu geçiyor.arkasından hoş geldiniz yazısının gelmesi gerekirken gelmiyo ve masaüstüne ulaşmıyorum o şekilde siyah ekranda kalıyor.siyah ekrana geçmeden önce monitörde POWER SAVİNG MODE yazısı çıkıyo

GEÇİCİ ÇÖZÜMÜ:
    sistemi güvenli kipte açıp sistem geri yüklemesi yaptıgım zaman normal şekilde açılıyor.

NOT:
    uzaktan erişim için logmein adlı bir sitenin bana verdiği bir programı kurduktan sonra bu sorun oluyor.
    aygıt yöneticisinden ekran badaştırıcılara baktığım zaman kurdugum logmein adlı programın bir driver yüklemiş oldugunu gördüm.

SORU:
    bu programın oluşturdugu driver açılış enasında benm ekran kartı driver ı ile çakışma yapar mı veya çakışmayı önlemnin çözümü var mı?
    Ya da bu görüntü gelmemesinin nedeni ne olabilir

• bence güvenli modda aç ve o programı kaldır.Ekran çözünürlüğünden de yapabilir.Yani senin mon.max 1024*768 destekliyordur mesela,ama o program çözünürlüğü daha yüksek ayarlıyordur o yüzden mon açmıyordur kendini.
    En garantisi güvenli kipte o programı uninstall edip denemek.
  • hocama onuda denedim olmadı güvenli kipte açtım programı kaldırdım sonra reset attım normal açılsın diye ama olmadı

Birde ekran çözünürlüğünü normalde 2048*1024 kullanıyorum bugüne kadar hiç böyle sorun olmadı
  • e sistem geri yükleme yaptığım zaman açılıyor demişsin.Sistem geri yükleme yap ve öyle kullanmaya devam et.Sistem geri yükleme ile sorun düzeliyorsa neden yapmıyorsun ki?
  • birde söylemeyi unuttum bu programı yükledikten sonra yeniden başlatmamı istemiyo. kurduktan sonra hemen çalışıyo ve istenen görevleri yapıyo ama bir şekilde kapatım açayım yada reset atayım bu sorunla karşılaşıyorum
  • ama benm bu programa ihtiyacım var ve böyle bir sorun yaratıyor
    YADA uzaktan kontrol için en sağlıklı yöntem nedir nasıl uzaktan bağlantı yapabilirim sorunsuz olarak
  • programın adı nedir?ona göre aynı ismi vermeyelim.birçok program var uzaktan kontrol için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logmein.com adlı sitede hesap yaratıyorsun o site sana bir program veriyo o programı kontrol etmek istediğin pc ye kuruyorsun birkaç küçük ayardan snra o pc sitedeki hesabına ekleniyo ordan kontrol edebiliyorsun yani ismi LOGMEIN
  • Yanlış bilmiyorsam bu site uzaktan kontrol etmek istediğin bilgisayarın IP bilgilerini sana yollamak için kurulmuş bir sistem.Yani karşıdaki pcnin ip si değiştiğinde sana mail vs yolu ile haber verip senin o pc ile olan bağlantının kopmasını engelliyor di mi?
    O sistemi hiç kullanmadım,ama radmin gibi programlar var.google a uzaktan kontrol yazarsan birçok program bulabilirsin ama sen uzaktan kontrol yanında ip bilgilerini de almak istiyorsan alternatifi var mıdır bilmiyorum,bir araştırmak lazım.

ama yanlış da biliyor olabilirim, o yüzden karşı pcnin ipsini sana bildirecek bir yazılım+uzaktan kontrol için başka bir yazılımla kotarabilirsin bu işi diye düşünüyorum.
  • evet aynen söylediğin mantıkla çalışan bir sistem var bu sitede.
    bir de şu aynı programı başka makinaya kurdum onda çalışıyo ve makina da bir sorunda yok
    büyük olasılıkla benm pc ile ilgili bir sorun var ama çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.