Şimdi Ara

Windows açılış ta sorunn Harddisk sorunu olabilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar lab. ındaki bir bilgisayardan diğerlerine clone disk uyguladım hdd ler birbirine karıştı şu anda 2 tane bilgisayar açlış animasyonu geliyo daha sonra donup kalıyorr sorun ne olabilir yardım cı olursanız sevinirim

• 2 TANE BİLGİSAYR AÇILIŞ BİLGİSİ GELİR DERKEN ANLAYAMDIM NE DEMEK İSTEDİN GELİRKEN YAZIDĞI NOTU TAM OLARAK VERİR MİSİN BİZE..
  • hocam şöyle bişey ilk windows açılırken aşşağıdaki resim gibi kalıyo her iki bilgisayardada aynı sorun var diyer bilgisayarlaın harddisklerini takınca sorun yok ;ben acronius true image ile diskleri kopyalamak için çıkarmıştımm kopyaladıktan sonra takarken hdd ler karıştı sanırım bios ta bundan dolayı sorun yapıyor olabilirmi hd yi tanıtmak gerekirmi lütfen yardımmm edinn

Windows  açılış  ta sorunn Harddisk sorunu olabilir...
  • Bilgisayarların donanımsal özelliklerinde farklılık var heralde hocam. Kontrol edip dönermisin.
    Eğer donanımsal farklılık varsa alınan imaj sadece alındığı bilgisayar için faydası olacaktır.
  • O bilgisayarların chipset leri farklı olduğundan bu gibi sorunları verebilir cd ile format atarsan sen sorun düzelebilir..
  • teşekkürler hocam öyle bir deneyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.