Şimdi Ara

(SORUN ÇÖZÜLDÜ) Eski HDD'yi yeni bilgisayarda kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an bilgisayarımda 128 GB'lık bir SSD ve 500 GB'lık bir HDD var.Ayrıca 320 GB'lık HDD'yi 500 GB'lık HDD yerine geçici olarak takıp bilgilerimi SSD'ye attıktan sonra tekrar 500 GB'lık HDD'yi takmak istiyorum fakat daha önce denemiştim bilgisayarım açılmamıştı bilgisayarımı nasıl açabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroPark -- 31 Temmuz 2014; 14:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroPark

Arkadaşlar şu an bilgisayarımda 128 GB'lık bir SSD ve 500 GB'lık bir HDD var.Ayrıca 320 GB'lık HDD'yi 500 GB'lık HDD yerine geçici olarak takıp bilgilerimi SSD'ye attıktan sonra tekrar 500 GB'lık HDD'yi takmak istiyorum fakat daha önce denemiştim bilgisayarım açılmamıştı bilgisayarımı nasıl açabilirim?

3 diski birden bağlayamıyormusun .hepsini tak açılışta f12 ile sddyi seç açılır
  • Hdd sağlamsa açılmaması için sebep yok, yalnız 500 GB olanıda çıkartmadan taktıktan sonra kontrol edin, SSD ilk sırada olsun.
    Diğer olasılıkta format sırasında 500 lük ilk sırada ise onsuz bilgisayarı açamazsınız.
  • Arkadaşlar açılırken boot birşey hatası veriyor 320 Gb'lık SSD'yi taktığımda.Ve SSD'yi 1.sıraya alıyorum biostan.Ayrıca 3 diski birden bağlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroPark

Arkadaşlar açılırken boot birşey hatası veriyor 320 Gb'lık SSD'yi taktığımda.Ve SSD'yi 1.sıraya alıyorum biostan.Ayrıca 3 diski birden bağlayamıyorum.

sistem neye yüklü ise onu 1. sıra yap
  • Sistem SSD'ye yüklü 1.sıraya alıyorum Disk Boot Failure İnsert System Disk And Press Enter Hatası hala devam ediyor.
  • Öyleyse yazdığım gibi boot dosyaları 500 lüğe kaydedildiği için onsuz olmuyor. Tek SSD varken işletim sistemi diski ile system restore yi çalıştırabilirsiniz. Biostada SSD herzaman 1. sırada olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 320 Gb'lığı arkadaşımın bilgisayarına takıp format atsam boot eder mi pc?
  • 320 GB 'lık diski farklı bilgisayara takıp biçimlendirin ve işletim sistemini kurun yalnız anakart sürücülerini kurmayın.Yükleme sırasında bir hata meydana gelmezse diski kendi bilgisayarınıza taktığınızda işletim sistemi açılacaktır akabinde sürücülerinizi kurmalısınız ancak ön yükleme hatası da verebilir bunun da bilgisini vereyim.

BIOS 'tan HDD Priority alanından SSD diski mutlaka ilk sırada olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

320 GB 'lık diski farklı bilgisayara takıp biçimlendirin ve işletim sistemini kurun yalnız anakart sürücülerini kurmayın.Yükleme sırasında bir hata meydana gelmezse diski kendi bilgisayarınıza taktığınızda işletim sistemi açılacaktır akabinde sürücülerinizi kurmalısınız ancak ön yükleme hatası da verebilir bunun da bilgisini vereyim.

BIOS 'tan HDD Priority alanından SSD diski mutlaka ilk sırada olsun

320 Gb'lık HDD'deki verileri kurtarmam gerekiyor ama.
  • O zaman 320 GB 'lık diski öncelikle farklı bir bilgisayara takarak yedekleyin ya da kendi bilgisayarınıza takarak 500 GB 'lık disk içerisine yedeklemesini yapabilirsiniz.
  • Farklı pc ye takmayı deneyeceğim kendi bilgisayarıma takınca bilgisayar açılmıyor.

Not:320 gb'lık harddiskim sadece d sürücüsüydü önceden sistem kurulu değil.
  • Hdd'yi başka bilgisayara taktım ve Windows açıldı harici disk ile bilgileri kurtardım yardımlarınız için herkese sonsuz teşekkürler.Sorun çözülmüştür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.