slm arkadaşlar. hoşgeldiniz yazısı geçip masaüstünü gördündekten sonra hata sesi alıyorum. ama hatayla ilgili hiç bir uyarı gelmiyor. bu hata yüzündenden bilgisayarın komut algılama süresi baya gecikiyor.(yaklaşık 2-3 dakika). msconfig'den açılıştaki porgramları düzenledim olamdı, bootvis porgramını denedim yine fayda yok..bunu nasıl düzeltebilirim? soeun ne olabilir? ya da windows açılırken oluşan hataları gösterebilen bir program var mıdır? teşekkürler
CCLEANER PROGRAMINI KENDİMDE KULLANIYORUM HEM TÜRKÇE HEM BOYUT OLARAK YER KAPLAMIYOR HEMNDE SORUNLAR HATALARI VE AYRICA GEREKSİZ ŞEYLERİDE SİLİYOR ADRESİhttp://www.ccleaner.com/update/?v=1.26.218&l=1055 BURDAN İNDİREBİLİRSİN SAYGILARIMLA
bu programı da kullandım ama değişen bir şey olmadı.
daha önceden bir program kurmuşsun ve bunu kaldırmışsın yalnız bu program tam anlamı ile kalkmamış başlangıç a bak orada yok ise üzgünüm ama malesef format tam ve net çözüm bu
denetim masasından yönetimsel araçları oradanda olay görüntüleyicisini çalıştırıp hatanın nerede olduğunu öğrenebilirsin. donanımsal bir hata değil ise çözümü kolaydır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme