Şimdi Ara

Windows Açılışta Yeni Yıl Aniamsyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virus gibi görünüyor bana ama emin olamadığım bir şeyi sizlere danışmak istedim.

PC'yi bugün açınca ekran tarafında bir animasyon gibi bir şey vardı. Sağda şeklini tam anlamadığım aç/kapa tuşu tuşu olan çiçekli bir logo gibi bir şey, ekran en altında da space tuşuna basmayı gösteren bir ipucu. Normal şartlarda ben buna virus derim ama Kaspersky premium yüklü pc de ve yasadışı yazılım kullanımım yok. Office, oyunlar vs hepsi ücretli şeyler. Yakın zamanda bir şey de yüklediğimi sanmıyorum. Steam veya anakartın ya da windows un bir şeyi mi diye düşündüm ama hiçbir ipucu yok. kayboldu gitti ben space e basınca zaten. Benzerini yaşayan veya fikri olan var mıdır ? fotosunu çekene kadar kayboldu yoksa fotoğraf da koyacaktım.

• Benzer bir şeyi Reddit'te bulabildim birkaç ay önce farklı bir animasyonla yaşamış birisi. Anladığım kadarıyla ASUS Armory Create 'in yeni yıl temalı efekti bu. Benzer sorun yaşayan olursa Armory Crate'nin Aura Efektleri başlığı altında aramayı denesin sebebini. Zira animasyonun hiçbir yerinde nereden geldiği belli olmuyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.