Şimdi Ara

Windows Aygıt Yöneticisi Sorunu Test oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar DonanımHaber aranızda yeniyim adım Onur ama takip ettiğim bir Ailesiniz ...

Sorunla ilgili bildirmek istediğim tüm Ati/AMD ekran kartı kullanan arkadaşlarını tamamen ilgilendiriyor ve Windowsun bence çok büyük bir açığı . ATİ Sapphire 4850 ekran kartım vardı Wİndows 7 Ultimate 32bit kullandığım zamanlar Aygıt yöneticsinde dikkatimi çeken 4800 serisi olarak görmesiydi ve oyunlarda kasmalar mevcuttu bende sürücüyü güncelleştir diyip ''Sürücüyü kendim seçeceğim'' seçeneğine tıklayıp listeden 4850x2 moduna aldım istesem 4850 olarakta ayarlayanabilir ve muhteşem performans katıyor kesinlikle AMD kullanıcılarının yapması gereken bir yöntem zaten deneme sonucunda.Donanım gayet stabil hatta daha performanslı çalıştığını görüceksiniz .

Sizin Ekran kartınız hangi seriyse mesela 5850 se 5800 olarak gözükür yöneticide bunu birde yukarıdaki yollarla 5850 X2 olarak ayarlarsak performans şahane oluyor.

Arkadaşlar bu yöntem gayet normal ve stabil bir yöntemdir kesinlikle korkulacak bir kısmı yok Sadece ekran kartının normalde performans verebilmesi için asıl olan Driver dosyasını seçiyoruz.Bu yüzden yırtınıyorum çözelim ki kartlarınıza olan performans duygunuz sizi tatmin etsin .

EMİN OLUN NVİDİA'NIN TESTLERDE GALİP GELME SORUNUDA BUDUR.ÇÜNKÜ NVİDİA EKRAN KARTINIZ 550Tİ SA 500 Tİ SERİES OLARAK GÖRMEZ . MANTIKTA TAM BURDA

YALNIZ ! Bu Tamamen Windows 7'nin 32 BİT sürümlerinde yapılabiliyor 64 BİT'te herhangi bir şekilde aktif olmuyor.

Sorunda tam olarak bu neden 64 bit sistemde olmuyor ?
    Neden sadece Windows 7 32 bit sürümleri?
    Windows 8 32 bitte olmuyor denedim eğer çözülürse bence Amd kartlar dahada performanslı çalışıcak . Saygılarımla üstadlarım konuya ilginizi bekliyorum

Eğer konu daha önce başka bir arkadaşım tarafından açıldıysa çok Özür Dilerim . Gerekli araştırmaları yaptım bir sonuca ulaşamadım yardımlarınızı bekliyorum. İyi Günler

Lütfen birileri bişeyler biliyorsa paylaşsın DENEYİN EKRAN KARTINIZ YANMAYACAK MERAK ETMEYİN 2009 dan 2012ye kadar kullandım bu şekilde

Farklı bir forumdan arkadaşımız test etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123454321 -- 19 Ocak 2013; 1:30:26 >

• Neden x2 yi seçiyorsun ki?
  • nasıl bir performans artışı olabilir anlayamadım kartın donanım 2x değilse driver ile 2x göstersende kart yine aynı donanımla çalışacak ve aynı performansı verecek
  • Deneyen oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Neden x2 yi seçiyorsun ki?

benim kartım 4850 modeliydi 4850lilerin daha performanslı olan bir modelide çift işlemcili 4850 x2dir araştırabilirsiniz
    Daha iyi ve stabil çalışıyor X2si olmayan kartlarda X2 olmayan modelini seçebilirler yani 4850 nin çift çekirdeklisi olmasaydı 4850 olanını seçicektim .İsterseniz windowsunuz 32 7 sürümüyse yazın kartlarınızı hangisini seçmeniz gerektiği hakkında yardımcı olayım

Bu yöntemle ben 4850 kartımı 2009dan 2012ye kart kullandım kullanırdımda ama 6850 bulduğum için onu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

nasıl bir performans artışı olabilir anlayamadım kartın donanım 2x değilse driver ile 2x göstersende kart yine aynı donanımla çalışacak ve aynı performansı verecek

inan bana daha iyi çalışıyor zaten x2 sürümü yoksa mesela senin ekran kartın 7970 aygıt yöneticisinde 7900olarak gözüküyor eğer sen onu burda resimlerdeki gibi 7970 olarak ayarlarsan performansı kendi gözünle görüceksin tabi işletim sistemin Windows 7 32 bit sistemse .

Sen karta asıl görmesi gereken driverı seçiyosun çünkü Nvidianın hiçbir ekran kartı bu şekilde gözükmez dikkatini çekiyorum gts 560sa gts 500 serisi olarak göremezsin aygıt yöneticisinde ve perdormanslarıda bu yüzdendir mantık yürütürsek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.