Şimdi Ara

Windows Başlatılamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar akşam pc yi kapatırken kapatmamı engellyen bazı şeyler çıkmıştı bende hemen kapansın diye zorla hepsini kappatım sabah açtığımda ise böyle hatalar alıyorum güvenlimodda açılmıyor lütfen bilen varsa yardım etsin
     Windows Başlatılamadı Windows Başlatılamadı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hard diski çıkarıp takarsan kendine gelir.
  • harddiski çıkartma derken kablolarını çıkarıp taktım olmadı sen tamamen mi çıkartmayı kastettin?
  • hocam format attgin.cd yi tak yonergeleri izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla başka yerlerdede öle gördüm ama cd yi bulamıyorum ya off
  • vergosa kullanıcısına yanıt
    tamamen cıkarıp tak aynı sorunu yasadım hard diski cıkarıp takmıstım olmustu
  • bilgisayarınız açılırken f8 modu ile güvenli modda açın sistem geri yüklemeyi deneyin
    eğer olmazsa cd yi bulduktan sonra cd ile başlatıp onarma seçeneklerine göz atın
    umarım çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımınıziçin teşşekür ederim harddiski çıkarıp takmaya çalışcam.malesef güvenli moddada çalışmıyor
    cavap bakliyom :D
  • malesef olmadı :(
  • cd yi bulamadım ben w7 ultimate kullanıyorum internetten indirip cdye veya flasha atıpda ole onarabilirmiyim
    windowsu cracklediysen bende ultimate kullanıyorum windowsu crackledim simdi bendede siyah ekran cıkıyor crack bozuyor diye dusunuyorum
  • valla 1.5 yıl felan önce bilgisayarcı yüklemişti muhtemelen cracklidir şimdi w7 ultimate 32 bit indiriyom laptoptan flasha veya dvdye atcam sonra pc takıp onar dicem bakalım olcakmı
  • flasha attım ama hangisi lsah yardım edebilcek varmıhttp://o1311.hizliresim.com/1h/5/u7x42.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.