İnterneti çok karıştırdım ama sorunuma bi cevap bulamadım. Dün akşam driver boster ile sürücülerimi güncelledim arkasından yeniden başlata bastım. Fakat windows başlatılıyor ekranında kaldı bilgisayar. Başlangıcı onar bölümünü açıyorum sistem geri yükleme yapıyorum ama nafile. Nadiren kendi açılıyo. 0x800700b7 Diye bir hata verdi. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
not: güvenli mod tarzı herşeyi denedim.
Merhaba, başlangıç onarmayı denediniz mi?
Denedim orda sadece sistem geri yükleme bölümünü çalıştırıyor. Sistem geri yüklemeye onay verdiğimde 20 dk sonra 0x800700b7 hatası veriyo öylece donup kalıyor pc
System klasöründe bir dosya silinmiş olabilir başlangıçtan kurtaramadıysan format yolu gözüküyor kardeşim
Formatla halloldu. Başka çare bırakmadı bana. Saolun ilgilendiğiniz için.
Hocam bu tarz driver programlarını önermiyoruz. En doğrusu direk üretici web sayfası üzerinden model numarası ile gereken yazılımları edinmektir. Toplama vs ise Anakart üreticinin web sitesi üzerinden yazılımları ediniyoruz. Yanlış - uyumsuz driver yükleme sonucu; donanımınızdan yeteri performansı alamayabilir ve mavi ekran veya bahsettiğin sorunu yaşaman muhtemeldir.