Şimdi Ara

Windows bu diske yüklenemez seçilen disk gpt bölümü stilinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Win 8 kurarken böyle bir hata veriyor ve windowsu şuanda kuramıyorum. Çözüm olarak tüm disk bölümlerini silip yeniden kurmak gerektiğini söylüyorlar. Yalnız benim d diskinde almam gereken verilerim var ve bu yüzden silemiyorum. Şuanda windows kurulu değil ve bilgisayar açılmıyor Windows yukardaki hata yüzünden kurulmuyor. Bölümleri silmeden Windows kurmanın bir yolu var mı yoksa bilgisyar açılmıyorken d deki verileri harici flaşa kopyalayacağım bir yazılım mecvut mu

• Z3U5 kullanıcısına yanıt
    Hocam pc hiç mi açılmıyor yani elektrik mi gelmiyor, yoksa işletim sistemi olmadığı için mi açılmıyor.?
    Eğer işletim sistemi yok diye açılmıyorsa, linux tabanlı bir live cd edin. Örneğin slax veya hiren's boot cd, bunu flash belleğe yaz. Pcyi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü gelince harici diski pcye tak. Yedeklerini aldıktan sonra istediğin şekilde format at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Hocam pc hiç mi açılmıyor yani elektrik mi gelmiyor, yoksa işletim sistemi olmadığı için mi açılmıyor.?
    Eğer işletim sistemi yok diye açılmıyorsa, linux tabanlı bir live cd edin. Örneğin slax veya hiren's boot cd, bunu flash belleğe yaz. Pcyi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü gelince harici diski pcye tak. Yedeklerini aldıktan sonra istediğin şekilde format at.

Hocam bilgisayar açılıyor işletim sistemi yüklenmiyor dediğiniz yöntemi deneyim bir linux pek anlamam ama inşallah işe yarar

• quote:

Hocam bu linux tabanlı dediğin program mı yoksa linux işletim sistemini mi kurayım. Masaüstü gelince demişsin de linux kurmadan gelir mi

Şimdi slax ı ele alalım. Bunu iso şeklinde indiriyorsun. Daha sonra universal usb installer veya rufus programıyla usb belleğe ya da cdye yazdır. Sonra aynı format atar gibi pcyi bu cd den başlat. Aynı Windows a benzer bir masaüstü gelecek. Tam aynı değil ama benziyor.

• quote:

Şimdi slax ı ele alalım. Bunu iso şeklinde indiriyorsun. Daha sonra universal usb installer veya rufus programıyla usb belleğe ya da cdye yazdır. Sonra aynı format atar gibi pcyi bu cd den başlat. Aynı Windows a benzer bir masaüstü gelecek. Tam aynı değil ama benziyor.

Anladım hocam çok teşekkürler

• quote:

Hocam slax ı gezginlerden win rar olarak indirdim bunun içindekileri direkt flash diske atsam başlangıçta görür mü yoksa flasha bir programla mı yüklemem gerekiyor slax ı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Winrar olarak indirdiğin dosyanın uzantısı iso mu? Eğer değilse içini aç. İso uzantılı bir kalıp olması lazım. Eğer varsa rar a sağ tıklayıp buray çıkar de. Çıktıktan sonra universal usb installer programıyla usb belleğe yazdır. Yani programsız Bootable olmaz.

• İso uzantılı bir dosya göremedim ama dediğinizi anladım ilginiz için çok teşekkür ederim

Önemli değil kardeşim. Eğer sonuç alamazsan kaspersky rescue diski indir. O da linux tabanlıdır. Onda da aynı işlemleri yapabilirsin, hatta virüs taraması da yaparsın, ki zaten esas amacı bu.
    http://support.kaspersky.com/4162

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.