Şimdi Ara

Windows Çöktü Acil Yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda windows çöktü ve masaüstünde çok çok önemli şeyler var onları nasıl kurtarabilirim lütfen yardım ?

• İşletim sisteminiz nedir?

Ve hangi işlem sonucu işletim sisteminiz çöktü. Eğer ki Registry ayarları ile oynadıysanız bunuda bilmem gerekir.( Eğer ki Windows'u onarmak istiyorsak. ) Hiren's Boot CD ile kurulumsuz işletim sistemiyle verilerinizi kurtaradabilirsiniz. Yapmanız gereken, net aracılığı ile indirip ( Kalıp Dosya biçimde ) bir CD'ye yazdırmaktır.

Ayrıca konu başlığınızı sorununuzu anlatacak şekilde yeniden düzenleyin.

''TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 17 Ağustos 2010; 15:22:27 >
  • bilgisayar başlattığında f8 e bas güvenlikip (safemod) modunda bilgisayarı çalıştır . O şekilde verileri kurtarabilirsin sistemi geri alıp windows da çalıştırabilirsin. Eğer güvenlikip de de bilgisayar açılmassa herangi bir boot cd niz varsa Hiren boot içindeki mini xp yada linux live cdler pardus,ubuntu gibi cd den boot edip o şekildede ulaşabilirsiniz

yada cdye yazamam 600 700mb lik dosyayı internetten indiremem diyorsanız linux un SLAX versiyonu var 300mb kadar usb systemi usb attığınız zaman usb flash bellekden boot edip o şekildede kurtarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpTraum -- 17 Ağustos 2010; 16:18:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.