Şimdi Ara

Windows derecelendirme ne kadar güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, son zamanlarda aklıma takılan bir şey var bilgisi olan varsa yorumunu bekliyorum.
    İmzamda gözüken sistemde 3x2GB 667 mhz ram yerine 2x4GB 1600mhz ram taktım.
    eski ramlerle windows derecelendirmede ati hd5850 ekran kartımla oyun ve 3b puanları 7.9 idi.
    ram ise 7.5. Biostan xmp açıp 1600mhz saat hızını görmesini sağladıktan sonra ram puanı 7.6 oldu fakat 3b ve oyun puanları 7.7 ye düştü. ccc den farklı ayarlarla denememe rağmen bir değişiklik de olmadı. şimdi yazılım ayarlarıyla bir şekilde gerekli ayarı yapıp o puanları 7.9 olarak görmek mümkünmüdür? dahası gerçekten fark yaratır mı orada puanın arttmış veya azalmış olması. oyunlarda biraz daha iyi performans almak için yaptığım bu değişiklik beni şimdi bu noktaya getirdi. farklı benchmark programlarıyla daha güvenilir sonuç almak mümkünmüdür? ancak nereden başlayacağımı da bilmiyorum. ne dersiniz?

• Windows un derecelendirmesi çok berbat. Her yapisimda farklı cikiyorGüvenme ona. Çeşitli bench programlarını kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Windows un derecelendirmesi çok berbat. Her yapisimda farklı cikiyorGüvenme ona. Çeşitli bench programlarını kullan

bi derecelendirme vb. prgram önerebilirmisiniz
  • Sanırım bayağı bir uzun süredir derecelendirmeyi çalıştırmıyorsun. Şu an için HD 5850 ye 7.9 vermesi imkansız.

Ayrıca senin performansına dokunmaz. Onlar sadece derecelendirme.
  • msi gtx 660 ti var 6 derecelendirme verdi ona nasıl 7.9 veriyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.