Şimdi Ara

Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DreamSpark üzerinden hesabım onaylandı az önce. Yakın zaman ssd'im geliyor ve format atıcam. Kms ile etkinleştirmiştim win 8.1 pro şuanki sürümüm ama bu olay olunca orijinal kursam mı diye düşündüm. Farkı metro uygulamalarının olmayışıymış ve daha hızlıymış sanırım. Bazılarıda sorunlu oldugunu söylemiş bu sürümü kullanıp sorunu olan var mı? Oyun falan çok oynuyorum çünkü sorun çıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 1 Ocak 2015; 12:11:28 >

• takip bende w7 mi w8.1 mi kararsız kaldım.
  • +1 arkadaşlar duruma göre ikisinden birini indiricem tekrar yarına yetiştirmem gerek. Ek olarak sanırım ev kullanıcıları için uygun değilmiş ve Media Center örneğin yüklenmiyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

+1 arkadaşlar duruma göre ikisinden birini indiricem tekrar yarına yetiştirmem gerek. Ek olarak sanırım ev kullanıcıları için uygun değilmiş ve Media Center örneğin yüklenmiyormus.

valla düz 8.1 pro uptade 3 indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

valla düz 8.1 pro uptade 3 indirdim.

Hocam ben araştırdım ciddende tek farkı Metro uygulamalarının başta gelmemesiymiş. Normal Pro ile farkı bu sürümün hafiflemiş olmasıymış. Ben dosyayı indirdim yarın kargom gelirse kurulumu yapacağım. Kullananlara sordum sorunları yokmuş.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Hocam yabanci forumlarda gezdigimde embedded işletim sistemlerinin günlük kullanima uygun olmadigini söylediklerini gördüm ama bizim forumda kullananlar var konuya davet etsek kullanicilari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Hocam yabanci forumlarda gezdigimde embedded işletim sistemlerinin günlük kullanima uygun olmadigini söylediklerini gördüm ama bizim forumda kullananlar var konuya davet etsek kullanicilari

Hocam ben araştırdım tek farkı metro uygulamalarının olmayışıymış. Neden günlük kullanım için uygun olmadığını söylediklerini anlıyamadım ama hala. Kullanan arkadaşlarıma sordum hiç bir sorununun olmadığını ve normal Pro'dan farkı olmadığını söylediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birçok kez yazıldı arada neredeyse hiçbir fark olmadığı. Varsa bile ki görebileceğiniz tek fark metro uygulamalarının bir kısmının(spor, seyahat falan olması lazım) ön yüklü gelmemesi. El ile kurmak ise çocuk oyuncağı, iki tıka bakıyor, ikonlar hazır duruyor ve ikonların üstüne tıkladığınız an otomatik indiriyor, mağaza ile uğraşmanıza bile gerek yok. Kullananların hiçbirinden şikayet duymadım bu konuda, kendim de çok kısa bir süre kullandım bildiğimiz Windows 8. Ücretsiz olduğundan hep ön yargılı bakılıyor bu sürüme, üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 3 Ocak 2015; 0:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Birçok kez yazıldı arada neredeyse hiçbir fark olmadığı. Kullananların hiçbirinden şikayet duymadım bu konuda, kendim de çok kısa bir süre kullandım bildiğimiz Windows 8. Ücretsiz olduğundan hep ön yargılı bakılıyor bu sürüme, üzücü.

Ben Windows'un öğrencilere geçtiği çok güzel bir kıyak olduğunu düşünüyorum bunun. Dediğiniz gibi ve araştırmalarım sonucu şikayeti olan bir kaç kişiyi ama sorunlarının çözüldüğünü ve hiç bir farkının olmadığını gördüm. Yakın zamanda kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Birçok kez yazıldı arada neredeyse hiçbir fark olmadığı. Kullananların hiçbirinden şikayet duymadım bu konuda, kendim de çok kısa bir süre kullandım bildiğimiz Windows 8. Ücretsiz olduğundan hep ön yargılı bakılıyor bu sürüme, üzücü.

Ben Windows'un öğrencilere geçtiği çok güzel bir kıyak olduğunu düşünüyorum bunun. Dediğiniz gibi ve araştırmalarım sonucu şikayeti olan bir kaç kişiyi ama sorunlarının çözüldüğünü ve hiç bir farkının olmadığını gördüm. Yakın zamanda kuracağım.

Alakasız olacak belki ama Windows 7'nin de Embedded sürümü var fakat sadece 32 bit ve farkını hemen anlıyorsunuz, Türkçe sürümü yok vs. Windows 8'de ise Embedded Pro olmuş, Pro ile farkı neredeyse kalmamış.

• quote:

Alakasız olacak belki ama Windows 7'nin de Embedded sürümü var fakat sadece 32 bit ve farkını hemen anlıyorsunuz, Türkçe sürümü yok vs. Windows 8'de ise Embedded Pro olmuş, Pro ile farkı neredeyse kalmamış.

Farketmez hocam bilgi bilgidir. Bilgi için teşekkürler, dediğiniz gibi olmuş ve iyide olmuş. Sonunda öğrenci kitleyi düşünen birilerinin olduğunu bilmek güzel.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bazı kesimlere direk bildiğimiz Pro'yu veriyorlardı, tabii aynı şekilde onu da onaylatmanız lazım. Sanırım Türkiye'de bilgisayar mühendisliği okuyanlara veriyorlar. Örneğin:

http://e5.onthehub.com/WebStore/OfferingDetails.aspx?ws=8ea213c7-9d9b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8&o=8ac81f50-a0eb-e111-a77d-f04da23e67f6
  • Ohh o zaman çok iyi 2 tane key kaptım biri İngilizce biri türkçe keşke almancamda olsaydı da alsaydim

• 1,5 aydır kullanıyorum herhangi bır eksıklığını görmedım sdd ve 8.1 ıle bılgısayar mükemmel şuan tavsıye edıyorum
    hatta Wındows 10 çıksın onunda tadına bakalım
  • quote:

Ohh o zaman çok iyi 2 tane key kaptım biri İngilizce biri türkçe keşke almancamda olsaydı da alsaydim

hocam 2 sini kurabiliyormusunuz aynı anda ? bende laptop ve pc varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Ohh o zaman çok iyi 2 tane key kaptım biri İngilizce biri türkçe keşke almancamda olsaydı da alsaydim

hocam 2 sini kurabiliyormusunuz aynı anda ? bende laptop ve pc varda.

Laptobu daha almadim bundan dolayi daha denemedim.Ama heralde olur dedigin gibi cunku 2 key var

• Keyleri 1 hafta içinde kullanmazsanız iptal oluyor. Key alayım stoklayayım durumu yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 yıldır embedded 8.1 industry pro kullanıyorum 2 ay önce de ssd aldım ve windowsu ssd ye kurdum. bilgisayarın açılma hızı 7-8 saniye kapanması da 5-6 saniye. Bios hızı 4.5 saniye. Pro surumden de hiçbir farkını görmedim.

• Yaklaşık 8 ay önce aldığımız key ile dün dayıma yeni topladigimiz i3 işlemcili 8 GB RAM ve SSD li kasaya dün kurulumu gerçekleştirdik bilgisayar yağ gibi akıyor.kurulumdan sonra sürücüleri güncelledik windowsu güncelledik sonra 3. Parti progrmlari kurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Mart 2015; 16:14:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.