Bu sabah okuldan geldim öbür gün yarısına kadar geldiğim slaytı bitirmek için bilgisayarı açtım fakat bilgisayarım kafayı yemişti sorrun ise masaüstünde 5 sn lik dosyaların görünmesinden sonra (bu arda işletim sistemin windows 7 ultimate) windows gezgini çalışmayı durdurdu altında ise bu sorun için çözüm arıyor dedi biraz bekledinden sonra windows gezgeni tekrar başlatılıyor dedi masaüstüne baktığımda simgeler yoktu ve bu hata her 5-1 sn yede geliyordu ödevimi cumaya kadar teslim etmeliyim işin kötü yanı ise hiç bir klasöre girmemesi denetim masası,görev yöneticisine falan giriyor ama dosyalara girmiyor bir yazı okumuştum system 32 de bazı dosyalar silinmesi gerekiyor diye ben oraya giremiyorum dosyaları açamadığım için görev yöneticisinden de olmuyor. görev yöneticisinde yeni görev deyip bir sözcük vardı onuda yazıyordum yine olmuyordu güvenli modda çalıştırdım yine olmadı en sonunda format dvd sini taktım format atmıyacaktım win 7 format dvd sinin onarma bölümü vardı orası düzeltir diyordum bu sefer dvd de problem oldu burdaki sorun ise starting windows diyordu sonra arka planı mavi bir yer var orda onar bölümü vardı fakat o bölüm yerine bana komut yerini açıyor o yüzden onarma bölümüne geçemiyorum biraz karışık oldu ama lütfen yardım edin ? pls
Aynı sorun bikaç gün önceye kadar bende de vardı.çok ugraştım ama çözüm bulamadım format çare oldu başka yolu yok sanırım