Şimdi Ara

Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir süre önce Masaüstünden D diskine yaklaşık 20 GB lık bir klasör taşıdım. Şimdi ne zaman o dosyaya girmek istesem başlıkta yazdığım hatayı veriyor lütfen yardımı olun 20 GB lık dosya güme gitmesin :(

• Windows o dosyayı açamadıgından bu sorunla karşılaşıyorsunuz belki de virüslü olabilir onu taratmanızı öneririm ondan sonraki duruma bi bakın eğer sorun devam ediyorsa bizle paylaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrd.Stark

Windows o dosyayı açamadıgından bu sorunla karşılaşıyorsunuz belki de virüslü olabilir onu taratmanızı öneririm ondan sonraki duruma bi bakın eğer sorun devam ediyorsa bizle paylaşın

@Hrd.Stark kardeşim öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim ancak şöyle bir durum oldu artık D diskinin içine gireyim derken bile bu hatayı alıyorum bu yüzden tek olarak taratamadım ancak bilgisayarı tamamen tarattığımda ( AVG 2012 Full ) herhangi bir virüs ile karşılaşmadım malesef :(
  • Denetim masasından klasör seçenekelerindeki Görünüm sekmesinden "Varsayılanları geri yükle" de ondan sonra dene bakalım girecekmi
  • quote:

Denetim masasından klasör seçenekelerindeki Görünüm sekmesinden "Varsayılanları geri yükle" de ondan sonra dene bakalım girecekmi

Malesef kardeşim bunun da bir yararı dokunmadı ve ben böyle bir sorun için bilgisayarımı servise götürmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim . . .
  • Elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım bana biraz zaman tanıyın
  • Bunu söylemek belki çok kötü ama o dosyaların yedegi keşke olsa çünkü erişemeyiz galiba artık ölü dosya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Bulamıyor Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunu söylemek belki çok kötü ama o dosyaların yedegi keşke olsa çünkü erişemeyiz galiba artık ölü dosya

yapma be aslında bazen girilebiliyor ama bir sürekliliği yok örneğin reset attıktan sonra ilk seferde girebiliyorum ama sonrasında olmuyor ama artık servise götürmekten baka çarem yok herhalde yine de ilgilendiğin için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkilic

quote:

Bunu söylemek belki çok kötü ama o dosyaların yedegi keşke olsa çünkü erişemeyiz galiba artık ölü dosya

yapma be aslında bazen girilebiliyor ama bir sürekliliği yok örneğin reset attıktan sonra ilk seferde girebiliyorum ama sonrasında olmuyor ama artık servise götürmekten baka çarem yok herhalde yine de ilgilendiğin için teşekkürler

Çözüm bulabilsem hemen sana söylerdim .s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.