Şimdi Ara

Windows Gezgini'nin yerine ne tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi windows gezgininin yerine daha gelişmiş ozelliklere sahip bildiğiniz bir gezgin var mı ?

• gezgin nedir arkadaşım.. kusura bakma türkçe işletim sistemleri ile pek aram olmadığı için kelimelerin türkçe karşılıklarını tam olarak bilmiyorum.. ama kasdettiğin şey windows tarayıcısı yani explorer ise böyle bir şeyi şimdiye kadar ne duydum ne gördüm.. eğer bulursan burayada eklersen hepimiz faydalanırız...
  • Windows Gezgini dediği şey Windows Explorer'dır. Microsoft hazretleri buna Türkçe olarak böyle demeyi uygun görmüş.
    Görünüşü şöyle bir şeydir:

Windows Gezgini'nin yerine ne tavsiye edersiniz

Windows Explorer bir dosya yöneticisidir. Şimdi @Batuist, bunun da Türkçesini bilmez File Manager diyelim de o da anlasın.

Bir çok kişi alternatif olarak Total Commander kullanır, hatta bağımlısı olur, format atınca kurduğu ilk program bu olur...
    Internet adresi:http://www.ghisler.com

Siz kendinize göre kullanışlı bulduğunuz hoşunuza giden bir File Manager kullanabilirsiniz.

• sağol dostum aradığım budur,magellan explorer filan vardı ama istediğim gibi değildi bu iyi duruyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetce19

sağol dostum aradığım budur,magellan explorer filan vardı ama istediğim gibi değildi bu iyi duruyor :)

Türkçe dil desteği de var. Addon (Plugins) kullanılarak özellikleri genişletilebilir bir yapısı var. Bir dene bakalım beğenirsen kullanırsın.
  • Ne farkı oluyor ki bunların normal Windows Explorer 'dan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Ne farkı oluyor ki bunların normal Windows Explorer 'dan ?

UP! Sorunun cevabını ben de merak ediyorum? Lütfen avantajını kısaca anlatır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Windows Explorer bir dosya yöneticisidir. Şimdi @Batuist, bunun da Türkçesini bilmez File Manager diyelim de o da anlasın.

ne yani bilmemek ayıp mı şimdi niye dalga geçiyosun??? biliyosan adam gibi söyle ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.