Bildirim
Windows Görev Yöneticisi Problemi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Görev yöneticinin üst kısmına tıkla geri gelicektir diğer kısma gelince ordada resimde gördüğüm kadarıyla windows henüz diskleri görmeden tıklamışsın otomatikten bu hata kodunu almışşın -
Arkadaşım öncelikle varsa virüs programınızla tarama yapın eğer yoksa
bilgisayartınızı yeniden başlatın / siyah renkli bios tanıtım yazılarını görür görmez f5 e sürekli hızlı hızlı bas / karşına sayfa boyunca 7veya 8 hanelik bi menü çıkacak / oradan ''hata ayıklama modu'' seç ve enter yap / bilgisayarın tekrar açılınca sistem geri yüklemenin çalışıp çalışmadığına bak / eğer düzelmezse tekrardan yeniden başlat ve aynı şekilde f5 ile o menüye gel, oradan ''en son iyi yapılandırma (çalışan en son en iyi ayarlarınız'' gibi şeklinde bi hata ayıklama başlangıç sekmesi daha var bunu seçin sanırım biraz daha hata ayıklayıp düzelir..
eğer bunların hiçbiri fayda etmezse reapir yani cd ile onarma bile yapmana gerek duymadan yedeğini al form
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun çözülmediyse özelden mesaj atın -
Görev yöneticisi dediğin gibiymiş dostum onu hallettim. -
F5 e basınca sadece windows 7 yaazan tek seçenek var dostum. Başka hiç bir şey yok.. -
f5 değilde arkadaş F8 demek istedi sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X