Şimdi Ara

Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc yi açtığım da windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadi geri alınıyor yazıyor ve sonra reset atıyor tekrar aynı şey oluyor 10 dk dir bunu yapıyor win 7 kullanıyorum ne yapabilirim 3 gün önce format attım tekrar format da atmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karagunis1 K kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun kendi bilgisayarımda da olmuştu geçen haftalarda 3 gün bekletmiş tim ama hiç bir değişme olmadı bunun üzerine tekrar format attım ama salak Windows aptal aptal şeyler çıkardığı sürekli için Linux e geçtim.O hatanın da bir çözümünü bulamadım bir kaç forumda ki konu da komut sisteminden yapılan bir kaç işlem yazıyordu onları denedim fakat aynı sorun tekrar tekrar karşıma çıktı.
  • Hocam güncellemeleri denetleme, denetleme yapma. sistemi de geri al sıkıntı kalmaz. Ben oyle cozmustum kurumda :)
  • 1. güncellemeleri denetle,ancak indirme ve kurma kararını bana bırak seçiyorsun
    2. sonra denetletiyorsun ve ilk etapta 100mb geçmeyecek şekilde güncellemeleri seçip kuruyorsun
    3. güncelleme boyutu küçük olsa bile 50 tane falan değil de 20 tane seçip seçip kur sorun kalmayacaktır
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorun kendi kendine çözüldü😀 bilgisayarı güvenli modda açıp kapattıp sonra normal olarak pc yi açtım Windows yapılandırılamadi filan yazmadan oturum açma ekranı geldi tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim aynı sorun olursa çözümlerinizi deneyecem ki ben tekrar aynı şey olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrarlamaması için ya windows otomatik güncelleştirmeleri kapatın yada güncellemeleri 3er 5er yükleyin. Çok fazla biriktimi kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.