Şimdi Ara

WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. (PC markası Grunding gnb 1550 a1 b6) YAC programı iki gün önce svchost ile ilgili bi hata verdi ve o zamandan beri windows hiçbir şeye izin vermiyor. ne program silmeye ne de yüklemeye. chromedan mozillaya geçtim flashı bi türlü kuramadım. sistem geri yüklemeyi denedim iptal oldu. takılan aygıtların sürücülerinide bulamıyor güncelleştirmeleride yükleyemiyor. Herşeyin yanında bi kalkan işareti var neredeyse. ekran görüntüsü alma uygulaması bile açılmıyor. dokunmatik tuşları var wifi açma kapama vb. onlara basınca ekranda semboller çıkardı çıkmaz oldu. aynı şekilde fn tuşu simgeleride çıkmıyor. ama dokunmatiklerden ses açma kapama çalışıyor. wifi ı ise pc her açıldığında fn+f2 den açmak zorunda kalıyorum. önceden pcnin kurtar bölümünde windowsu cdsiz geri yükleme oluyordu 1 ay önce format yedi bilgisayarcıda o zamandan beri o da olmuyor cd istiyor. bundan formatsız bir şekilde kurtulmak mümkün mü ? bir kaç hatanın resmini paylaşacağım daha iyi olur.

WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !! WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !! WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !!
     WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !! WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !! WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !! WİNDOWS HİÇBİR ŞEYE İZİN VERMİYOR !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StatueDanger -- 2 Haziran 2015; 18:36:39 >

• hocam kaspersky ile sistemini taratın. virüs gibi duruyor. herşeyi kısıtlamış. ama format en temiz çare. ayrıca yac gereksiz ve anlamsız bir program.
  • Hocam virüs yemişsiniz uğraşılmaz bununla formatı çakın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ustalarım win7 isosunu indirdim bu gün atarım inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.