Şimdi Ara

Windows İşletim Sistemli Telefon Almayı Düşünenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satışın durduğuna dair kaynağınızı paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Twitter hesabınız varsa @Nawzil10 diye bir hesap var orada paylaşmış altında da link var

https://twitter.com/Nawzil10/status/778298597515337729

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 22 Eylül 2016; 16:25:38 >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,uretimin duracağını biliyordum da satışın durdurulacağını yeni öğrendim,gerçi 2017 de yeni seri gelecekmiş ama bakalım neler olacak

• balkan tv B kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız.. Bende dun 640xl aldım. Normalde bu telefon 8.1 olarak çıktı. Ama 2.ci el alırken wp10 yüklü geldi. Cihazı haliyle sıfırladım ama 8.1e dönmedi. Wp10 olarak kaldı.. Şuanda hız konusunda bir sorun yaşamadım. Bakalım gelecek günler neler gösterecek ama ben elimden geldiğince wp10 olarak kalacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

quote:

Orijinalden alıntı: ISMAIL35M

Sekiz yıldır Windows işletim sistemli telefon kullanan biri olarak kimseye Windows işletim sistemli telefon tavsiye etmiyorum

Telefon konusunda bence örnek insansınız.ios u o kadar sevmeme (aslında bazı uygulamalar için mecburum da) sırf merakımdan arada windows daha çok android telefonlar aldım.Sonunda hep ios a döndüm.Siz her şeye rağmen 8 yıl kalabilmişsiniz tüm samimiyetimle tebrik ederim. Çözemediğim her sıkıntıda/ kızdığında ya da heves için telefon değiştirmekten sıkıldım. Sevdiğim ve ihtiyacımı karşılayan platform üzerinde ben de inşallah uzun süre kalacağım.

Bu sekiz yıllık süreçte arada diger telefonlarıda (galaxy nexus ve htc nin bir orta modelini) kullandım ama her seferinde windows'a döndüm fakat son hali artık yetti dedirtti 8.1 deki nokia uygulamaları windows 10 da devam etse gene windows phone den başka telefon düşünmezdim ama artık buraya kadar işin kötüsü L930 dan sonra cazip gelen telefonda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ISMAIL35M kullanıcısına yanıt
    Dostum 8.1de bulup 10'da bulamadığın ne var ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben kendi adıma konuşuyorum. ilk başlarda bende ilk akıllı telefon arayışına girdim şimdi android alsam kasar dedim en iyisi NOKİA dan şaşmayacaksın taş gibi telefon dedik (2013) ozamanlar pek akıl etmedim ve kullanıcı yorumları "En fazla iki sene sonra popüler uygulamalar oyunlar gelir falan filan" millet bu kafadaydı bende bastım parayı aldım. Sonuç: Telefon gayet iyi sorun yok ama işletim sistemi, servis ve microsoft sorun. Zaten sözünü tutmadı lumia devri kapanıyor artık.. Özet olarak eğer çok paranız yoksa kasan telefon istemiyorsanız WP 8.1 candır ama yok ben uyg. oyun isterim derseniz çok pişman olursunuz herzaman kullanıcı yorumlarının gazına gelmeyin...
    Edit: Amacım fanlık yapmak değil telefonu da kötülemek değil sadece ben kendi görüşümü ortaya koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secret Light -- 22 Eylül 2016; 23:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Mixradyo gitmeseydi, birde ana ekrana pili kısayol oluşturunca % gösterseydi iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

hocam nick ve imzan iyiymiş,

Sağol kardeşim

• Evet taksit olayıda yalan oldu yerli tekefonlara geliyormuş vestel de ben almak istemiyorum bakalım halimiz ne olacak

• Keşke herkes senin gibi olsa kardeşim.. Aynen bende oyun bağımlısı falan değilim ve insider-beta yüklemezseniz wp10 telefonlar da çok iyi.. Birde yerel uygulamalardan bir kısmı yok. Mobil iett var ama tramway uygulaması yok. Onuda Movvit uygulamasıyla hallediyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 23 Eylül 2016; 0:25:56 >
  • Hocam parayı bir köşeye atmak uygun olacak.
    Bazı telefoncular kredi kartı ile alışverişlerde taksit yapıyor telefon alışverişi değilde başka bir şey alıyor gibi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Hocam parayı bir köşeye atmak uygun olacak.
    Bazı telefoncular kredi kartı ile alışverişlerde taksit yapıyor telefon alışverişi değilde başka bir şey alıyor gibi gösteriyor.

hmm doğru o yöntemi bende haberlerde görmüştüm ama onuna kaldıracaklarmış.
  • quote:

Keşke herkes senin gibi olsa kardeşim.. Aynen bende oyun bağımlısı falan değilim ve insider-beta yüklemezseniz wp10 telefonlar da çok iyi.. Birde yerel uygulamalardan bir kısmı yok. Mobil iett var ama tramway uygulaması yok. Onuda Movvit uygulamasıyla hallediyorum ben..

Teşekkürler hocam ilk yorumumda biraz bencil(öznel) konuştum biraz farklı açıdan bakınca.. ama ben çok sorun çektim lumiada en çokta uygulamalarda ve maalesef görüyoruz ki Microsoft Storenin çok yolu var gibi gozukuyor eğer kendini toparlarsa kesin dönerim çünkü o 3bin tlye satılan o malum telefonuda sevmiyorum ama Windows Candır

• quote:

Sadece harita uygulamaları yeter, Windows10 da da var demeyin L930 ve L640XL ikisinde de navigasyonda sesli yönlendirme yok

• Aynen.. Telefonumu 2.ci el aldım.. Adam şekerbank uygulaması yok diye satıyordu ama bana yetiyor işte.. Herkesin ihtiyacı farklı saygı duymak lazım her halukarda...

• ISMAIL35M kullanıcısına yanıt
    Arabam olmadığından sesli navigason ihtiyacım yok. Ama olmalı elbette bu bir eksiklik.. Fakat tabanvay için ms haritalar here'den daha iyi bence.. En azından onun kadar iyi...

• (Lumia 925 eski kullanıcısı)
    Windows a küsen ama kopamayanlardansanız arada bir Windows krizlerim tutar moralim bozulur diyenlerdenseniz :) xiaomi mi 4 e geçin benim gibi hem uygun fiyat hem güzel telefon. Arada windowsta geciyorum bakıyorum daha gelişme yok andioide geri donuyorum. Miui arayüzü harika. Android sevmeyen biri olarak söylüyorum. Miui arayüzü sayesinde androide alıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserty -- 23 Eylül 2016; 23:35:09 >
  • aserty A kullanıcısına yanıt
    bu da bir seçenek.. hatta en güzel seçenek sanırım.. :)
  • Vay bee tabiki ihtiyaç olmayınca olmuyor hocam :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.